Ofera-ti un boost de energie atunci cand ajungi la birou si incepe-ti ziua cu o mica bucurie: rezerva-ti un sejur in Antalya pentru aceasta vara! Bucuria viitoarei vacante iti va oferi necesarul de supliment de care aveai nevoie pentru a-ti duce la indeplinire task-urile zilnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Specialistii in psihologie au efectuat numeroase studii care au demonstrat ca rezervarea unei vacante are aceleasi rezultate la nivel mintal ca vacanta in sine. Asa ca, daca simti nevoia unei evadari, ofera-ti cateva minute de pauza in care sa-ti rezervi un sejur Antalya, pentru concediul viitor.

De ce sa alegi Antalya ca destinatie pentru urmatoarea vacanta?

Turcia a fost, este si va ramane una dintre destinatiile de concediu preferate de romani, nu doar datorita preturilor extrem de atractive. Tara situata pe doua continente iti ofera o experienta de calatorie unica, in care momentele de relaxare sunt completate perfect de peisajele desprinse parca din povesti, de cultura, istoria si gastronomia care-ti va incanta papilele gustative.

Un sejur in Antalya este alegerea potrivita pentru toate tipurile de calator: atat pentru cei carora le place sa se aventureze in plimbari indelungate, pentru a descoperi spiritul autentic turcesc, si pentru iubitorii de istorie si arhitectura, cat si pentru familiile cu copii si pentru cei care adora sa petreaca ore fara numar relaxandu-se la plaja, in complexul hotelier, bucurandu-se de beneficiile serviciilor all inclusive sau ultra all inclusive.Riviera turceasca, asa cum mai este numita Antalya, te va impresiona cu frumusetile sale arheologice si naturale. Acesta este unul dintre putinele locuri in care marea, plajele, istoria, gastronomia si natura convietuiesc intr-o armonie perfecta. Mitologicul oras, ce servea in trecut drept casa zeilor, este acum una dintre cele mai importante destinatii de pe litoralul mediteranean.

Care sunt cele mai frumoase statiuni in care sa-ti petreci un sejur in Antalya?

Belek

Aceasta statiune este considerata Perla Antalyei, fiind un adevarat paradis cosmopolit al iubitorilor de sporturi nautice. Situat la 30 de minute distanta de aeroportul din Antalya, aici vei gasi cele mai exclusiviste unitati de cazare all si ultra all inclusive, terenuri de golf si plaje linistite. Daca esti iubitor de sporturi acvatice, aici vei avea ocazia de a-ti satisface din plin aceasta bucurie, caci vei putea practica ski nautic, rafting, surfing etc.

Kemer

In cazul in care iti este dificil sa alegi intre o vacanta la mare sau la munte, atunci un sejur in Antalya, in statiunea Kemer, este alegerea ideala, deoarece aici le vei putea avea pe ambele in acelasi loc! Cadrul natural ofera o frumusete speciala statiunii Kemer, unde te vei putea relaxa pe plaje Blue Flag.

Alanya

Este o statiune in care relaxarea, istoria si aventura isi dau mana si te provoaca sa traiesti o experienta de neuitat.

Side

Este un adevarat muzeu in aer liber, statiunea fiind amplasata pe o peninsula plata, bogata in vestigii arheologice importante si inconjurata de apele cristaline ale Marii Mediterane.

Lara – Kundu

Moderna, complexa si ofertanta, statiunea este renumita pentru plajele spectaculoase, privelistile cu palmieri si eucalipt, apele limpezi si curate.

Profita de ofertele avantajoase si nu mai pierde timpul! Rezerva-ti vacanta de care ai atata nevoie, pentru a putea, apoi, sa lucrezi cu mintea odihnita si sa obtii performantele dorite!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.