SportStory.ro a devenit cel mai nou site destinat competiţiilor sportive de masă din weekend. Un loc în care evenimentele sportive trec dincolo de rezultatele simple şi sunt expuse prin prisma trăirilor pe care le au cei care scriu istoria acestora. SportStory începe să existe pentru a împărtăşi, promova şi sublinia frumuseţea sportului de masă din România! Este format dintr-o echipă de jurnalişti care şi participă la astfel de supercompetiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vor fi informaţii şi content media despre semimaraton, maraton, triatlon, duatlon, Mountain bike, alergare de şosea şi multe alte competiţii care fac weekend-urile mai frumoase. Se va oferi o perspectivă de informaţie, de noutăţi, de content media pentru pasionaţii de sport şi de natură. Pe SportStory.ro vor fi interviuri, articole, feedback, clipuri, poze, calendar, editoriale, jurnal de participant. 

SportStory.ro este alături de organizatorii marilor competiţii din România şi va oferi atât lor, cât şi participanţilor, momente de neuitat, prin clipurile premium produse de echipa MediaStory.ro

Marea comunitate a sportivilor amatori profesionişti de weekend va avea un sprijin în SportStory.ro. SportStory.ro va susţine şi Federaţiile Sportive active, care pun pasiune în organizarea de evenimente în toată România. 

Pentru lista de articole, clipuri şi noutăţi, accesaţi www.sportstory.ro şi https://www.facebook.com/sportstoryro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.