Dacă într-o perioadă nu tocmai îndepărtată închirierea unui autoturism părea un moft sau o facilitate de care puteau beneficia doar cei cu o situaţie financiară peste medie, în prezent lucrurile au luat o altă turnură. Interesul pentru aceste servicii a crescut, la fel ca şi concurenţa pe acest segment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o mare măsură aceste lucruri se justifică pe deplin. Reprezentanţii unei cunoscute firme de închirieri auto din Bucureşti, care îşi prezintă ofertele în cadrul site-ului traxrentacar.ro, ne-au explicat motivele pentru care serviciile de rent a car sunt tot mai căutate.

Ce avantaje ai atunci când închiriezi o maşină?

Închirierea auto reprezintă o şansă de economisire pentru cei care aleg acest serviciu. Contrar părerilor care spun că tariful achitat zilnic pentru un autoturism este prea ridicat, având în vedere că şi cheltuiala cu combustibilul revine tot clientului, serviciile de rent a car te pot ajuta să economiseşti bani.

Explicaţia este destul de simplă. În numeroase situaţii apare nevoia urgentă de deplasare, de transport către o anumită destinaţie în cel mai scurt timp posibil. Dacă maşina personală nu reprezintă o opţiune, rămân ca alternative mijloacele de transport în comun sau taxiurile. Cele din urmă, în special, pot aduce însă cheltuieli destul de mari, mai ales dacă numărul necesar de deplasări este unul destul de ridicat. Varianta închirierii unei maşini reuşeşte să salveze însă situaţia.

Cu ajutorul serviciilor de rent a car poţi de asemenea să economiseşti şi timp. Nu vei mai depinde de orarul fix al mijloacelor de transport în comun şi nici nu va mai trebui să schimbi autobuze şi tramvaie pentru a ajunge la destinaţii diverse. Cu o maşină închiriată ai posibilitatea de a ajunge la destinaţie în timp util, pentru a rezolva chestiunile de interes.

Libertatea de a călători în propriul ritm este de asemenea un avantaj al serviciilor de rent a car. Poţi devia de la traseu oricând, poţi face oricâte opriri doreşti, poţi vizita locuri interesante care nu se află neapărat pe rutele mijloacelor de transport convenţionale. Indiferent dacă vei alege o maşină de închiriat pentru o călătorie în interes de serviciu sau una în scop personal, vei putea face lucrurile după propriul program, fără vreo constrângere.

În cazul celor care şofează din pasiune, serviciile de închirieri auto reprezintă şansa de a conduce un model de maşină nou, pur şi simplu pentru a vedea cum se comportă la drum sau chiar şi pentru un test-drive înainte de o eventuală achiziţie a unui model similar.

Pentru călătoriile în interes personal, chiar şi pentru concedii petrecute alături de familie sau un grup de prieteni, maşinile închiriate se dovedesc a fi opţiunea ideală. În multe situaţii, maşina proprietate personală poate avea spaţiu insuficient pentru bagaje, poate fi nepotrivită pentru rulare pe drumuri accidentate sau poate să nu ofere suficient confort în cazul deplasărilor lungi. Alternativa salvatoare vine tot din partea firmelor de rent a car. Flotele auto includ de obicei categorii diverse de autoturisme, de la cele din clasa compactă, cu un consum de combustibil redus, până la cele de lux sau din clasa SUV-urilor. Unele firme de închirieri pun la dispoziţie şi vehicule de tip van, cu 8 locuri, care pot fi foarte practice şi utile în cazul unui concediu petrecut într-un grup de prieteni.

După cum menţionează şi cei de la Trax Rent a Car, avantajele închirierilor auto nu se limitează doar la aspectele menţionate anterior. Spre exemplu, cei care călătoresc des cu avionul pot să beneficieze de serviciul de transfer aeroport, pentru a uşura deplasările şi în acest caz. De asemenea, există posibilitatea închirierii unei maşini cu tot cu şofer, pentru ca grija condusului să fie eliminată pentru beneficiar.

Având în vedere toate aceste aspecte, nu e de mirare faptul că serviciile de rent a car sunt tot mai căutate. Ai posibilitatea de a călători după bunul plac, fără să depinzi de vreun orar fix precum în cazul mijloacelor de transport public, ai şansa de a economisi şi te deplasezi de fiecare dată în confort deplin.

Cei interesaţi de închirierea unei maşini care să se plieze perfect pe nevoile proprii pot să acceseze website-ul traxrentacar.ro, companie ai cărei reprezentanţi ne-au oferit şi informaţiile specificate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.