Miercuri, 19 octombrie, într-o atmosferă ce a stat sub semnul frumuseţii şi eleganţei, s-a desfăşurat finala Elite Model Look România 2016, competiţie susţinută de ROWENTA. Selecţia celor 12 finalişti a avut drept scop desemnarea celor doi câştigători care vor reprezenta România la Finala Mondială Elite Model Look 2016, din noiembrie, de la Lisabona, Portugalia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandra şi Ştefan au câştigat aprecierea unanimă a juriului, dar şi admiraţia şi aplauzele publicului, dând dovadă de carismă, eleganţă şi spontaneitate, atribute sine qua non pentru o carieră internaţională în domeniul modelling-ului.

Cu emoţii inerente oricărui concurs şi cu multe speranţe, finaliştii au defilat pe catwalk, sub privirile intransigente ale unui juriu alcătuit din personalităţi din lumea modelling-ului şi frumuseţii, printre care s-au numărat Andreea Ibacka, blogger şi ambasador Rowenta în România, şi Gabriela Velicu - Trade Marketing Manager Rowenta - Groupe SEB. Tinerii au prezentat ultimele trenduri în modă şi au demonstrat, pentru două ore, că eleganţa şi rafinamentul predomină întotdeauna la Elite Model Look.

 

“Este deja un fapt cunoscut că Rowenta, ca un adevărat ambasador al frumuseţii, susţine, an de an, concursul Elite Model Look la nivel internaţional. Continuând această tradiţie, Rowenta s-a alăturat pentru a treia oară consecutiv competiţiei din România în calitate de Partener Oficial. Din dorinţa de a oferi frumuseţii susţinerea de care are nevoie, brandul a dezvoltat o linie de produse dedicate - ROWENTA for Elite Model Look.”, declară Gabriela Velicu - Trade Marketing Manager Groupe Seb.

 

Toţi cei prezenţi la acest eveniment au avut ocazia să trăiască momente de neuitat în fascinantul univers al modelling-ului, iar la finalul unei seri magice au făcut cunoştinţă cu cei doi câştigători ai prestigioasei competiţii, Alexandra şi Ştefan, care vor duce numele României mai departe, în finala mondială din Portugalia.

 

Despre concursul Elite Model Look

 

Elite Model Look România 2016 susţinut de ROWENTA a decis, în urma prestaţiilor de miercuri seară, că Alexandra şi Ştefan sunt cei mai potriviţi să reprezinte România la finala mondială din noiembrie 2016, de la Lisabona.

 

Ajuns la ediţia cu numărul 33, Elite Model Look 2016 susţinut de Rowenta este cel mai cunoscut concurs de modelling la nivel mondial, oferind aspiranţilor la o carieră în acest domeniu, deopotrivă fete şi băieţi, şansa de a călca pe urmele unor modele celebre, precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen ori Constance Jablonski.

 

Gama de produse ROWENTA for Elite Look Model dedicate competiţiei de modelling combină stilurile şi tendinţele din cadrul prezentărilor de modă şi caracterul practic şi inteligent, propunând produse must have pentru orice femeie, de la plăci de îndreptat părul la ondulatoare, uscătoare de păr, perii rotative şi epilatoare.

 

Despre Rowenta

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi mediul înconjurător.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.