Forţa şi seducţia sunt elemente intrinseci ale naturii masculine, fiecare bărbat purtându-le în adâncul său. Dacă la unii bărbaţi masculinitatea este exprimată mai mult prin intermediul forţei fizice, prin siguranţa şi protecţia oferită celor din jur sau prin încrederea în sine, alţii aleg să şi-o manifeste prin empatie şi sensibilitate, care sunt de asemenea mărci ale masculinităţii, contrar stereotipurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O formă prin care mulţi bărbaţi îşi manifestă masculinitatea este puterea de seducţie. Pentru a te ajuta să te manifeşti aşa cum simţi şi a-ţi pune în valoare calităţile bărbăteşti, SevenSins îţi prezintă lenjerii intime sexy, cu care să-ţi impresionezi jumătatea în momentele de intimitate. Şi pentru a plusa în ceea ce priveşte capacitatea ta de seducţie, ce spui de lenjeria intimă de culoare roşie pentru nopţile picante?

Este roşul potrivit pentru lenjeria intimă a bărbaţilor?

Roşul este o culoare recunoscută ca fiind simbol al pasiunii şi vitalităţii. Atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, roşul reprezintă o alegere îndrăzneaţă şi seducătoare în materie de lenjerie.

Ai putea crede că această culoare te împiedică să-ţi exprimi masculinitatea, însă lucrurile stau de fapt invers: roşul încununează talentul de cuceritor al bărbaţilor, forţa de seducţie şi puterea interioară, mai ales dacă sunt alese lenjeriile potrivite.

Roşul este o culoare care atrage atenţia şi care emană un aer de încredere şi pasiune. În lenjeria masculină, această culoare este folosită pentru a evidenţia trăsăturile specifice şi pentru a accentua magnetismul bărbatului.

Cum alegi lenjeria intimă pentru un plus de seducţie

Atunci când îţi alegi lenjeria intimă prin care vrei să-ţi exprimi puterea de seducţie, poţi lua în considerare aceste criterii:

Culoarea

Roşul este într-adevăr o opţiune sexy, cu care nu dai greş, fiind asociat cu pasiunea şi seducţia. Optând pentru lenjeria roşie, emani un aer de încredere şi putere, dar şi spirit de aventură şi nonconformism. O altă opţiune pe care o poţi lua în considerare este şi negrul, asociat cu misterul, rafinamentul şi eleganţa. Negrul se potriveşte oricărui stil şi pune în valoare masculinitatea.

Materialele

O lenjerie de calitate este întotdeauna de preferat. Alege materiale precum bumbac sau mătase, în care să te simţi confortabil şi care să-ţi pună în valoare calităţile fizice.  Un material bun este cel în care te simţi bine, care îţi oferă libertate de mişcare şi care se mulează frumos pe corp. De asemenea, pe lângă bumbac şi mătase, lenjeria din piele este un adevărat must-have pentru bărbaţii care vor să fie sexy, dar să se simtă şi confortabil.

Stilul

Alege lenjeria care ţi se potriveşte cel mai bine şi care te ajută să te simţi şi mai încrezător. Fie că preferi chiloţi, tanga, boxeri, asigură-te că piesele te reprezintă şi că te ajută să-ţi sporeşti capacitatea de seducţie.

Detaliile

Sunt detalii sexy care contează la lenjeriile bărbaţilor: cusăturile, dantela, decupajele, inserţiile colorate. Aceste accente deosebite adaugă stil şi rafinament farmecului tău personal.

Alege lenjeriile intime de la SevenSins!

La SevenSins vei găsi o varietate de produse care să te ajute în momentele picante în cuplu: chiloţi, boxeri, tanga, din materiale de calitate: bumbac, mătase, piele etc.

Iată câteva dintre opţiunile de la SevenSins pentru un plus de  seducţie în dormitor:

  • Boxeri roşii din tul fin – Boxerii Obsessiver R sunt un tip de lenjerie extrem de sexy. Materialul fin şi elastic face ca ei să fie uşor de purtat şi confortabili. Acest model de culoare roşie este cu siguranţă unul care aduce un plus de incitare în dormitor.
  • Tanga din material elastic – Chiloţii Obsessiver sunt o opţiune sexy şi picantă pentru bărbaţii care nu au limite în momentele de pasiune. Acest chilot tanga este realizat dintr-un material uşor elastic, combinat cu un tul fin şi cu bretele laterale reglabile, pentru a se potrivi perfect tuturor bărbaţilor.
  • Set Passion Gregory  - setul este compus din chilot, manşete şi papion, fiind o ţinută sexy de role-play, în care fanteziile cu primul ajutor în caz de urgenţă vor fi satisfăcute.

Lenjeriile potrivite, fie că sunt sexy sau nu, fie că este vorba despre tanga, boxeri sau chilot clasic, fie că sunt din bumbac, tul sau mătase, te ajută să te simţi mai bine în pielea ta şi să te exprimi aşa cum simţi în momentele de tandreţe şi de pasiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.