În zilele toride de vară o vacanţă la munte poate fi exact ceea ce ai nevoie. Drumeţii, linişte, aer proaspăt, peisaje încântătoare, perfecte pentru a te detaşa de agitaţia zilnică a oraşului. Pentru a efectua, însă astfel de activăţi benefice atât pentru sănătatea ta fizică, cât şi cea psihică ai nevoie şi de haine specifice. Cu siguranţă vei avea nevoie de îmbrăcăminte din anumite tipuri de ţesături şi pantofi cu aderenţă, însă poţi fi şi fashion când vine vorba de un grătar cu prietenii la cabană sau un party în aer liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată aşadar ce articole vestimentare ar trebui să iei cu tine în escapada la munte astfel încât să te simţi confortabil dar să fii şi cool în acelaşi timp

  1. Jachete şi hanorace

Având în vedere temperaturile foarte schimbătoare din zona de munte, de la zi la zi sau de pe parcursul unei singure zile, ar trebui să ai cu tine haine care să-ţi ţină de cald. Nu vei dori ca din cauza frigului să anulezi o plimbare prin pădure sau să te simţi incomod când petreci timp afară, până târziu. Aşa că fii pregătit pentru acele treceri bruşte de la foarte cald la foarte frig şi ia-ţi atât haine subţiri cât şi groase.

  1. Topuri şi tricouri

Pentru o escapada la munte alege tricouri din materiale uşoare, lejere cum este bumbacul. Din fericire acestea nu ocupă mult loc în valiză, aşa că îţi poţi lua destule pentru a avea de schimb. Totodată, optează pentru topuri simple pentru a le putea combina uşor cu restul elementelor. În această direcţie te poţi gândi la crop tops, dar şi la cele cu anumite detalii atractive, asta în cazul în care vrei să fii şi fashion.

  1. Pantaloni lungi şi scurţi

Pantalonii scurţi şi colanţii sunt alegerile ideale pentru o drumeţie în pădure în care vrei să te simţi cât de confortabil se poate. Pe de altă parte poţi alege şi o fustă sport dacă vrei să profiţi de o şedinţă foto pe traseu. Şi în cazul acesta ai în vedere temperaturile schimbătoare şi nu omite în a-ţi pune atât pantaloni subţiri, scurţi, cât şi cei de trening din material mai gros. Pentru o ploaie neaşteptată sunt exact ceea ce ai nevoie.

  1. Pantofi sport

Când vine vorba de încălţăminte, aceasta trebuie să fie suficient de confortabilă şi aderentă. Vrei să faci cât mai mulţi paşi în drumeţia ta, nu-i aşa? Dacă hainele tale sunt neutre poţi alege o pereche de adidaşi coloraţi, însă optează pentru o pereche de culoare albă sau nude dacă vrei să fii sigur că se vor potrivi cu ţinuta. Chiar şi la acel party poţi să porţi o pereche de adidaşi cu o fustă şi un top. Poţi alege o pereche de pantofi sport de dama din piele de pe Epielenaturala.ro. Acolo mai mult ca sigur, o vei găsi pe cea cu care vei completa outfitul tău de munte.

  1. Accesorii şi pălărie

Pe perioada verii cu siguranţă ai nevoie de o pălărie şi de o cremă cu SPF pentru a te proteja de soare. Pe lângă protecţia pe care o oferă, aceasta va contribui şi la crearea unui look fashionist. Optează pentru o geantă din ţesătură sintetică, destul de încăpătoare pentru a lua cu tine tot ce vei avea nevoie - apă, gustări, ochelarii de soare.

În concluzie, un outfit de munte nu este complicat de construit. Doar optează pentru acele articole vestimentare în care te simţi comod şi creează un efect deosebit cu accesoriile potrivite. Totodată, ai în vedere temperaturile schimbătoare pentru care vei avea nevoie atât de haine subţiri, cât şi de unele mai groase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.