În perioada 10 Mai – 30 Iunie, ca parte a acţiunilor dedicate pacienţilor, în Farmaciile partenere Benefica se desfăşoară o campanie cu premii atractive pentru pacienţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe baza bonurilor în valoare de cel puţin 39 de lei care conţin suplimente alimentare, dispozitive medicale sau produse cosmetice, pacienţii pot câştiga peste 1000 de premii pe loc, în farmaciile partenere, sau prin tragere la sorţi.

Programul Benefica, dezvoltat de Farmexim, oferă know-how, consultanţă strategică, servicii şi acţiuni de fidelizare a pacienţilor, cu scopul de a creşte valoarea şi oportunităţile de dezvoltare pentru comunitatea farmaciilor independente. În cei patru ani de implementare, reţeaua farmaciilor Benefica a ajuns la 196 de societăţi parteneri contractuali Benefica, însumând 508 de farmacii cu acoperire naţională.

Farmaciile aflate în parteneriatul Benefica au fost susţinute prin: campanii dedicate pacienţilor desfăşurate în farmacii, campanii de promovare în media şi social media, traininguri şi cursuri online, strategii financiare şi administrative.

’Pandemia ne-a arătat cât de importante sunt unitatea şi cooperarea, iar feed-backul oferit de partenerii noştri ne-a reconfirmat că dezvoltăm programul Benefica în direcţia corectă şi că parteneriatul nostru a fost extrem de folositor farmaciilor independente participante în această perioadă. În 2020 acestea au putut beneficia de campanii de promovare, precum şi de soluţii şi servicii personalizate, în funcţie de nevoile farmaciilor şi ale comunităţilor de pacienţi din jurul acestora’’, a arătat Sebastian Ring, Managing Director Farmexim.

Pentru 2021, obiectivul Farmexim este de a consolida programul Benefica:

Ţintim să devenim cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate şi să acţionăm ca un liant între industria farmaceutică şi pacienţi. Contextul generat de pandemie a evidenţiat că farmacia joacă un rol foarte important în consilierea pacienţilor şi că este adeseori primul facilitator de sănătate între pacient şi restul arhitecturii sanitare. Programul Benefica serveşte acestui deziderat de a crea un ecosistem de servicii, informaţii şi produse farmaceutice la cel mai înalt standard, care să aibă în centru grija pentru pacient’’, a mai adăugat Sebastian Ring.

Sub umbrela Farmacie parteneră Benefica, vizibilitatea farmaciei creşte prin acţiunile dedicate, organizate şi promovate către pacienţi, aducând astfel valoare serviciilor farmaciei independente. Pacienţii pot identifica deja signalistica Farmacie parteneră Benefica în peste 315 farmacii independente din toată ţara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.