Pe 7 aprilie, de la ora 9.00, la Hotel Caro din Bucureşti, se acordă Oscarurile în business. BNI România, cea mai mare organizaţie profesională de business networking, va premia antreprenorii şi managerii care au avut cel mai mare succes în afaceri anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe covorul roşu vor păşi peste 200 de invitaţi, care vor avea ocazia să afle cum îşi poţi creşte afacerea cu ajutorul unor oameni care urmăresc acelaşi lucru.

În cadrul evenimentului, Alin Comşa, trainer specializat în dezvoltare personală, va vorbi despre importanţa networkingului în afaceri, iar designerul vestimentar Irina Markovits va dezvălui secretul unei ţinute impecabile, esenţială la orice întâlnire de business.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Un moment inedit va fi discursul actriţei Cosmina Stratan, premiată la Cannes pentru interpretarea din filmul „După Dealuri”, regizat de Cristian Mungiu şi nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin în anul 2013.

Evenimentul „Povestea ta de Oscar” anunţă extinderea organizaţiei la nivel naţional:

„Având în vedere creşterea fantastică a Clujului şi deschiderea unor oameni de afaceri profesionişti către acest concept, a fost un pas firesc să începem aici. Numai anul trecut, membrii BNI din Bucureşti au schimbat referinţe ce s-au materializat în tranzacţii cu un venit de peste 3,22 milioane euro. Cultura de a dărui, înainte de a cere  şi de a face afaceri în mod etic prinde tot mai mulţi adepţi şi la noi ”, a declarat Manuela Voicilă, preşedintele BNI România.

BNI este cea mai mare organizaţie de networking în afaceri, la nivel mondial. Membrii ei au posibilitatea de a-şi creşte afacerea prin întâlniri săptămânale, care îi pun în contact cu potenţiali clienţi sau parteneri de afaceri. Cifra înregistrată anul trecut din schimb de referinţe, la nivel mondial, este de 9,3 miliarde de dolari.

Parteneri: Self Trust Academy, btProvider, Ballon Rouge Studio.

Mai multe detalii despre eveniment, aici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.