Orice moment important din viaţa ta trebuie sărbătorit. Nu lăsa să treacă pe lângă tine nici o zi onomastică, o mărire de salariu sau o veste mult aşteptată fără să celebrezi momentul alături de cei dragi. Poate te simţi prea obosit să aranjezi toate detaliile unei ieşiri în club sau consideri că ar fi prea costisitor să îţi inviţi prietenii la o masă la restaurant. Stai fără nicio grijă! Petrecerile în casă au redevenit la modă şi să organizezi un astfel de eveniment este mai simplu ca niciodată!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată ce trebuie să ai în vedere şi ce ar fi bine să eviţi

  • Spaţiul petrecerii

Chiar dacă nu ai la dispoziţie o sufragerie de dimensiunea unui ring de dans profi, nu trebuie să te simţi descurajat. Îndrăzneşte să rearanjezi spaţiul, cel puţin pentru o seară! În funcţie de lista de invitaţi, hotărăşte ce obiecte de mobilier pot rămâne în cameră şi ce poate fi mutat în altă parte. Scaunele pot fi trase de-a lungul peretelui, covorul poate fi luat din mijlocul încăperii, iar masa cea mare încape numai bine lângă geam. Cheamă dinainte câţiva prieteni pentru a te ajuta cu noile modificări!

  • Mâncarea şi băutura

Inspiră adânc şi expiră profund. Nu ai niciun motiv să te nelinişteşti. A trecut de mult vremea când trebuia să petreci ore în şir în bucătărie pentru a prepara mâncăruri softisticate şi aranjamente dichisite. Fiind o întâlnire între prieteni, poţi liniştit doar să comanzi nişte pizza. Indicat ar fi să aştepţi până îţi vin musafirii şi să hotărâţi împreună ce variantă ar fi mai delicioasă. Astfel, mâncarea va fi caldă şi gata de servit. Dacă vrei să grăbeşti curăţenia de a doua zi, va trebui să cumperi nişte farfurii şi pahare de unică folosinţă. Pentru a evita risipa, achiziţionează obiecte din carton şi oferă fiecărui prieten ocazia de a-şi semna paharul. Este cool să fii eco-friendly!

Când vine vorba de băuturile voastre preferate, tu eşti expertul! În schimb, pentru a ieşi în evidenţă poţi consulta această lungă listă de cocktailuri! Mai mult, poţi alege câteva, să printezi o listă şi să îţi faci prietenii să se simtă ca într-un club din Ibiza! Nu uita să ai în congelator o rezervă de gheaţă şi să nu foloseşti paie de unică folosinţă. În caz că nu ştiai, află cea mai nouă descoperire ştiinţifică: băutul responsabil este Dumnezeiesc!

  •  Atmosfera incendiară (la figurat!)

Majoritatea petrecerilor memorabile au o tematică, iar lista de unde poţi alege este nesfârşită. Te poţi gândi la anii `90, la petrecerile în pijama, la Hawaii, la personaje din filme sau all black. Orice ai alege trebuie să fie susţinut de un cod vestimentar şi de câteva elemente de decor. Baloanele, ghirlandele colorate sau muzica specifică sunt idei ce te pot ajuta în crearea unei atmosfere extraordinare! Indiferent de ideile extravagante pe care ai vrea să le încerci nu folosi niciodată foc într-un spaţiu închis.

Acum, că am menţionat muzica, trebuie să ştii că acest factor este DECISIV atunci când vine vorba despre orice petrecere. Muzica poate face diferenţa dintre o petrecere banală şi una memorabilă! Nu trebuie neapărat să ai un DJ profesionist, dar calitatea sunetului trebuie să fie cât mai înaltă. În acest sens, poţi consulta această ofertă de amplificatoare, ideale pentru orice party, chiar dacă e vorba de unul acasă. Nu neglija acest aspect! Pentru ca toţii invitaţii tăi să se simtă minunat, nu te limita doar la un anumit gen muzical sau doar la o anumită perioadă de timp. Oricui îi face plăcere să audă o melodie din adolescenţă sau să îşi amintească de anii de liceu.

Pentru a anima seara, te poţi gândi şi la anumite activităţi, precum karaoke, lambada sau chiar un concurs de dans! Poţi să reînvii sentimente din copilărie jucând sticluţa ori chiar adevăr sau provocare. Adevăratele plăceri ale vieţii nu au vârstă. Dacă totuşi consideri că prietenii tăi nu ar mai gusta acest gen de jocuri, propune-le board games, precum Alias, Catan, Dixiti sau Rummy.

Totul este pregătit! Petrecerea poate începe! Te-ai hotărât ce sărbătoreşti?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.