NetBet, primul site care oferă jocuri de table pe bani reali, a adăugat în oferta sa şi TURNEE de table pe bani reali! Zi de zi, iubitorii de table au la dispoziţie turnee cu intrare gratuită şi cu fonduri de premii garantate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seria de turnee se va lansa pe 1 aprilie, cu un freeroll în care intrarea este gratuită pentru toţi participanţii care acceseaza platforma de table NetBet Chiar dacă lansarea va fi de Ziua Păcălelilor, evenimentul inaugural are un fond de premiere foarte serios, de 5.000 de lei cât se poate de reali! Practic, oricine are un cont NetBet poate participa pentru o parte din premii fără să rişte nimic.

Freeroll de 5.000 de lei în fiecare vineri

Turneul gratuit de 5.000 de lei se va repeta săptămânal, iar premiile se vor împărţi la zeci de participanţi. Un loc în premii înseamnă un câştig între 22 de lei şi 857 de lei!

  • Fond de premiere: 5.000 RON
  • Intrare: gratis
  • Când: în fiecare vineri la ora 19:00
  • Unde: pe netbet.ro, în platforma de table online

Evenimente garantate zilnic

Pe lângă turneul programat în fiecare vineri, iubitorii jocului de table pot să deschidă turneele în fiecare seară, deoarece sunt alte şi alte evenimente la dispoziţie. În plus, ar fi bine ca jucătorii să fie atenţi la platforma de table pentru că vor fi surprize speciale, cum ar fi turnee cu vedete, turnee private pe bază de invitaţie şi aşa mai departe.

Calendarul curent include următoarele evenimente:

  • NetBet Weekly 5000 – 5000 RON fond de premiere, intrare gratuită
  • NetBet Daily 200 - 200 RON fond de premiere, intrare gratuită
  • NetBet Daily Rebuy 10 - 400 RON garantaţi în premii, 10 RON intrare
  • NetBet Daily Rebuy 5 - 100 RON garantaţi în premii, 5 RON intrare

NetBet este primul şi singurul operator autorizat în România care oferă table şi turnee de table pe bani reali. Jucătorii se pot bucura atât de calendarul de turnee, cât şi de mese clasice, unu-la-unu, alături de alţi jucători online.

Platforma de table poate fi accesată direct din cazinoul NetBet. Un jucător are nevoie de un cont de utilizator deschis la NetBet şi jocurile sunt afişate în categoria dedicată, accesibilă din meniul principal şi din oricare altă parte a siteului netbet.ro.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.