Decoraţiunile interioare nu înseamnă numai obiectele de mobilier atent alese şi corect poziţionate, ci şi acele accesorii care oferă un plus de culoare şi inedit casei noastre. Missoni Home s-a gândit la asta, aşa că an de an propune noi colecţii pentru casă în care încorporează linii, texturi, forme, culori, dar şi poveşti diferite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea Missoni Home are şi ea un început, plasat în timp în 1953. Ottavio şi Rosita, proaspăt căsătoriţi, au deschis un mic magazin de tricotaje în Gallarate, Lombardia, Italia. Chiar acolo, în Maglificio Jolly, au fost create primele produse Missoni, iar în 1962 a fost implementat oficial “zig-zag-ul” specific Missoni Home. Prima colecţie Missoni s-a lansat în 1983 şi conţinea

produse textile pentru casă. În timp, acest brand a devenit unul dintre cele mai apreciate şi cunoscute în toată lumea. Poate cea mai mare realizare a Missoni Home este aceea de a fi demonstrat întregii lumi că moda textilelor de casă este la fel de importantă ca moda hainelor pe care le purtam zilnic.

De acum, poţi găsi produsele Missoni Home pe Sensodays.ro, site-ul care adaugă periodic în portofoliu branduri noi, premium, ajutându-te astfel să alegi cele mai potrivite şi de calitate produse pentru casa ta.

Deseori, colecţiile Missoni propun forme şi tipare diferite tocmai pentru a veni cu ceva proaspăt şi nou de fiecare dată. De exemplu, colecţia de iarnă aduce în prim plan imprimeuri cu fluturi în culori calde, naturale, materiale ceva mai grele şi tipare sofisticate, alb-negru. Pe de altă parte, produsele colecţiei de vară accentuează tiparul alb-negru adăugându-i puţin roşu, propunând totodată şi forme geometrice.

Culorile pastel, alternanţa alb-negru, formele geometrice şi fluturii par a fi coordonatele principale ale acestui brand care adaugă detalii inedite fiecărui produs. Aşadar, un brand cu tradiţie şi personalitate, ce mizează şi pe modern în această provocare continuă de a se menţine în top.

Pe Sensodays.ro găseşti o mulţime de produse Missoni Home care îţi vor înfrumuseţa casa şi îi vor da un aer cu totul spectaculos. Prosoape de baie, covoare, halate de  baie, prosoape de plajă, perne decorative, perne de podea, lenjerie de pat – pe toate le găseşti pe site, însă înainte de a-ţi face propriul research, iată mai jos câteva produse pe care ţi le recomandăm.

Covor Missoni Rajmahal

Un covor cu model floral, multicolor, cu accente orientale, acest model Missoni Rajmahal este perfect pentru un living decorat în stil sau pentru orice altă cameră aranjată ceva mai extravagant. Realizat 100% din lână, având dimensinile de 200x300 cm, acest covor aduce oricărei case un plus de confort, dar şi de culoare.

Lenjerie de pat Missoni Jill

Lasă-te inspirat, dar şi răsfăţat de această lenjerie de pat Missoni, realizată 100% din bumbac satinat. Fineţea materialului şi culoarea caldă a modelului, portocaliul, întregesc reuşita unui produs perfect atât pentru tine, cât şi pentru a fi dăruit unei persoane dragi. Produsul complet conţine un cearceaf de pilotă de250x200 cm şi două feţe de pernă de 50x80 cm.

Prosop de plajă Missoni Telemaco

E drept, vara tocmai ce s-a încheiat, însă asta nu înseamnă că nu poţi face o asemenea achiziţie oricând, mai ales că vorbim despre un model de lux Missoni Telemaco. Materialul de calitate (100% in), dimensiunile (90-180cm), jocul de culori, dar şi tiparul geometric – toate sunt motive pentru a te asigura că la vară sau în următoarea vacanţă exotică vei avea cel mai cool prosop de plajă.

Pernă decorativă Missoni Passiflora

Atât pentru confort, cât şi pentru estetic, această pernă decorativă Missoni Passiflora va face diferenţa în orice încăpere. Interesantă ca model şi culori, realizată după un tipar modern şi tineresc, perna are 40x40 cm, este 100% din bumbac, în vreme ce umplutura este din fulgi de gâscă.

Prosop de baie Missoni Stan

De acum, prosoapele pentru baie clasice trebuie înlocuite cu variante moderne, vesele şi de calitate. Şi ce soluţie mai bună pentru a face asta decât acest prosop de baie Missoni Stan? Colorat, interesant ca design, realizat 100% din bumbac, alegând Missoni Stan cu siguranţă vei oferi un aer stilat şi rafinat băii tale.

Missoni Home este prezent în România pe Sensodays.ro, site-ul celor mai bune produse pentru casă. Cu o mulţime de branduri internaţionale, Sensodays.ro a ajuns în top şi a rămas acolo datorită calităţii produselor, loialităţii şi respectului pe care îl arată constant clienţilor lui. Astăzi, peste 150.000 de case din România au cel puţin un produs achiziţionat de pe Sensodays.ro, iar popularitatea şi aprecierea faţă de acest brand cresc de la o zi la alta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.