Ai 18 ani! Toata lumea este doar a ta! Inainte sa te grabesti sa iti faci primul tau tatuaj, sa iti cumperi un bilet la loterie sau sa votezi la alegeri, este momentul sa iti planifici petrecerea de majorat. Fie ca alegi sa impartasesti acest moment special cu un grup restrans de prieteni, fie ca iti doresti o petrecere cu adevarat exploziva, nu uita sa arunci o privire peste cele 4 idei unice prin care poti marca mult asteptatul moment!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

4 idei pentru petrecerea de majorat

1. Petrecere in padure

Ideala pentru tinerii de 18 ani care practica activitati fizice, un weekend plin de aventura este o oportunitate de a te bucura de aer curat, companie buna, mancare excelenta si de o multime de emotii. Optiunile de cazare, in functie de buget, pot include camping, cabane, pensiuni de inchiriat sau cateva camere dintr-un hotel.

Inainte de a decide unde sa stati, incearca sa te gandesti cat mai bine la tipurile de activitati de care s-ar putea bucura intregul grup. Sa nu iti fie teama sa alegi ceva provocator si plin de adrenalina! Ideile care trebuie luate in considerare includ caiac, ciclism, tir cu arcul si calarie.

2. Maraton de filme

Pentru ceva mai relaxat, poti alege sa iti tranformi casa intr-un cinematograf. Opteaza pentru un sistem home cinema si vizionati un maraton de filme pe tot parcursul noptii, cu pelicule noi sau clasice, alaturi de cei mai buni prieteni!

Iti poti transforma casa intr-un adevarat cinematograf cu popcorn, bauturi racoritoare, hot-dogs, chips-uri si dulciuri. Poti opta chiar si pentru inchirierea unei masini de vata de zahar. Invitatiile pot fi create in forma unor bilete de film si spatiul poate include fotolii confortabile,  saltele, perne, dar si multe altele.

3. Concert privat

Pentru multi adolescenti, muzica este un etalon al placerii lor, ceva ce apreciaza enorm si care le aduce o stare de bine inegalabila. Pentru a crea amintiri pentru anii urmatori, o idee excelenta de petrecere este chiar un concert privat pentru tine si cei mai buni prieteni. Care este artistul tau preferat? Delia, Killa Fonic, Inna? Organizarea unui astfel de eveniment presupune atat foarte multa munca, cat si seriozitate, insa daca vei apela la niste profesionisti, acest plan se poate transforma in ceva realizabil!

4. Paintball

Aceasta este ideea perfecta de petrecere pentru a 18-a aniversare pentru orice baiat de 18 ani care iubeste adrenalina si distractia. Daca esti fan al competitiilor si iti plac provocarile fizice, o zi de paintball este o idee nepaipomenita.

Totul este distractiv si cu siguranta plin de momente cu adrenalina. Va puteti imparti in echipe sau va puteti incerca norocul pe cont propriu. Important este sa gasiti un spatiu destinat acestui joc care sa ofere toate echipamentele necesare pentru un meci pe cinste!

Dupa terminarea jocului, va puteti retrage chiar la tine acasa, iar cu cateva cutii de pizza petrecerea se va termina in cel mai frumos mod posibil!

In concluzie, daca si majoratul tau se apropie, nu lasa ca acest eveniment sa treaca nemarcat si alege una dintre cele 4 variante de petreceri!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.