Astăzi, la HP Gaming Festival din Beijing, a fost prezentată o nouă gamă OMEN de inovaţii în gaming, care cuprinde un laptop OMEN 15 mult mai mic şi mai puternic, o funcţionalitate extinsă a software-ului OMEN Command Center cu OMEN Game Stream1, precum şi o gamă profesională nouă de accesorii de gaming, care include primul set de căşti de gaming din lume cu tehnologie activă de răcire a cupei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gamingul este una dintre categoriile de PC-uri cu cea mai rapidă creştere în lume2 şi a devenit o afacere de miliarde de dolari pentru HP. Începând încă de la lansarea sa din 2016, OMEN a devenit un brand global de echipamente de gaming, cunoscut pentru că oferă performanţe de top, software inteligent, ecrane uimitoare şi o gamă largă de accesorii gata pregătite pentru joc la cele mai înalte niveluri din eSports.

"Designul şi ingineria noastră de neegalat se regăsesc în livrarea unor componente hardware şi software şi echipamente de care gamerii au nevoie pentru a performa la adevărata lor valoare", a declarat Anne-Sophie Hadberg, şeful Diviziei Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc. "Fie că este cel mai puternic laptop OMEN de 15 inch, noua tastatură pro-level Sequencer şi mouse-ul Reactor, sau căştile Mindframe, primele căşti din lume cu tehnologie activă de răcire a cupei, OMEN stabileşte în mod constant noi standarde pentru tehnologia care oferă gamerilor un avantaj în competiţia de gaming."

Laptopul OMEN 15: Mai rapid, mai mic şi mai puternic ca niciodată

Cea mai recentă versiune a laptopului OMEN 15 este o unitate mai elegantă, oferind gamerilor o portabilitate sporită, îmbunătăţind în acelaşi timp componentele hardware şi caracteristicile pe care aceştia şi le doresc. Proiectat pentru performanţă în jocuri şi pentru experienţe cât mai realiste, permiţând totodată şi o extindere a performanţelor, acest laptop atinge toate cerinţele pe care jucătorii le caută într-un dispozitiv, oferind experienţe de vârf, atât în deplasare cât şi acasă.

Cele mai importante caracteristici includ:

 • Putere de neegalat: Experienţa unui ecran de top, cu placa video VR-ready NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 with MAX-Q Design3. Procesor Intel® Core™ i+4 de generaţia a 8-a, procesoare quad sau six-core de seria H5 , şi memorie RAM de până la 32Gb DDR4-2666 vor asigura funcţionarea facilă a acestui ultim dispozitiv din gamă. Laptopul include mai multe variante şi opţiuni de stocare, inclusiv SSD, HDD, SSD + HDD, sau chiar memorie6 HDD + Intel® Optane™, destinată accelerării procesului de stocare.
 • Răceşte lucrurile cu uşurinţă: Proiectat inteligent pentru a face faţă căldurii generate de gaming, dispozitivul are ventilatoare mai mari, un motor tri-fazic, şi rulmenţi a căror dinamică creează mai puţină fricţiune şi un mai bun control al vitezei ventilatoarelor, în toate configuraţiile. Ventilatoarele de pe faţă şi spatele laptopului absorb aerul rece din exteriorul dispozitivului, în timp ce două ventilatoare laterale mari elimină aerul cald prin colţurile din spate. Anumite configuraţii7 includ şi suprafeţe de ventilaţie suplimentare destinate îmbunătăţirii circulaţiei aerului prin dispozitiv.
 • Experienţa de imersiune completă: Imagini incredibile sunt afişate cu rapiditate pe displayul cu diagonala de 15.6-inch, incluzând opţiuni precum 144hz 1080p, 60Hz 4k8, sau 60Hz 1080p şi tehnologie NVIDIA G-SYNC™ în anumite configuraţii7. Sunet puternic şi clar prin difuzoarele stereo9 alimentate de o tehnologie audio de la Bang & Olufsen şi un amplificator audio discret poziţionat. Pentru cei ce vor opta pentru căşti, aceştia se vor bucura de tehnologia DTS Headphone:X®10 pentru sunet surround ce valorifică sursa provenienţei acestui sunet.
 • Expansiune şi flexibilitate: Adăugarea unor elemente suplimentare prin procedura de tip do-it-yourself este acum facilitată de prezenţa unor şuruburi cu cap-Philips la baza laptopului, împreună cu un panou unic de acces, atât pentru stocare cât şi pentru memoria RAM. Laptopul include o varietate largă de porturi amplasate pe partea din spate, pentru a permite Libertatea de mişcare a operatorului, în special în cazul utilizării unui mouse cu fir.

OMEN Game Stream. OMEN Power Now Streaming.

HP continuă să adauge funcţionalităţi suplimentare softului OMEN Command Center cu fiecare nouă lansare de produs. Ultima iteraţie de acest gen, preinstalată în noul laptop OMEN de 15 inch, permite sistemului să transmită1 conţinut gameplay şi către alte dispozitive Windows 10.

Căştile OMEN HP Mindframe: Menţine temperatura optimă pe timpul competiţiei

O sursă cunoscută de disconfort pentru jucător este căldura căştilor9 în timpul perioadelor de joc prelungite. Aproape jumătate din jucătorii de pe PC (46%) menţionează confortul11 ca fiind cea mai importantă caracteristică atunci când cumpără căşti. Noile căşti Mindframe de la OMEN rezolvă această problemă, HP livrând astfel primele căşti din lume cu tehnologie activă de răcire a cupei. Aceste căşti revoluţionare, ce vor fi disponibile în cursul acestui an, beneficiază de un sistem audio de ultimă oră şi sunt proiectate pentru a asigura un confort complet ..

Cele mai importante caracteristici includ:

 • Menţinerea unei temperaturi optime: Controlată de către softul OMEN Command Center, această soluţie patentată de răcire este proiectată având la bază un dispozitiv termoelectric amplasat în cupă ce redirecţionează căldura provenind din zona acustică înspre exterior, astfel încât gamerii să se poată concentra în momentele de tensiune maximă.
 • Un aspect luxos: Având confortul ca reper de bază, căştile beneficiază de o bandă autoreglabilă, cu o greutate redusă ce creează chiar o senzaţie de lipsă a acesteia. Pernuţele din imitaţie de piele oferă o relaxare precum cea a pernelor de dormit.
 • Imersiune tactică: Cu ajutorul tehnologiei DTS Headphone:X®10 şi a sistemului audio 7.1, căştile creează o senzaţie cât mai aproape de realitate de poziţionare în spaţiu, astfel încât să poată fi urmărit fiecare pas al inamicului.
 • Comandă, Cucereşte, Customizează: Oferă comunicaţii clare, având un microfon unidirecţional cu tehnologie de anulare a zgomotului, microfon ce se închide atunci când este ridicat în poziţie vertical şi se redeschide automat odată cu revenirea acestuia în poziţie orizontală (de lucru). De asemenea, nivelul volumului se reglează uşor, cu ajutorul unui buton amplasat pe cupă. Alege orice culoare cu ajutorul luminozităţii şi a efectelor RBG ce pot fi editate şi controlate de către softul OMEN Command Center.
 • Suport multi-platformă: Când nu sunt folosite pentru gaming, aceste căşti pot fi conectate la alte dispozitive mobile, cu ajutorul porturilor USB 2.0 Type-A.

Tastatura OMEN HP Sequencer: Viteză pe care o poţi resimţi

Manevrabilitate  la viteza luminii care oferă jucătorilor un avantaj competitiv cu ajutorul comutatoarelor optic-mecanice. Construită dintr-un material durabil, un cadru uşor din aluminiu eloxat şi un port USB în colţul din stânga-spate pentru o mai bună accesibilitate, OMEN Sequencer oferă timpi superiori de răspuns, precum şi customizare şi durabilitate de nivel avansat.

Cele mai importante caracteristici includ:

 • Timpi Superiori de Răspuns: Revelaţie în tehnologia optic-mecanică, Blue switch oferă un timp de răspuns de 0,2 ms, de aproximativ 10 ori mai rapid12 decât comutatoarele mecanice tradiţionale, această tehnologie pune la dispoziţia gamerilor cele mai bune performanţe din ambele moduri de lucru, simţul tactil al unui întrerupător mecanic şi viteza de recunoaştere a unei taste optice.
 • Adaptări rapide: O tastă pentru volum de culoare roşu-metalic, impresionantă din punct de vedere vizual, şi taste media ce permit schimbări rapide ale opţiunilor de sunet.
 • Culori Definitorii: Găseşte o culoare pentru fiecare temă, cu tastele iluminate individual cu tehnologie RGB led, capabile să redea 16,8 milioane de opţiuni de culoare, fiecare cu efecte unice, customizabile cu ajutorul OMEN Command Center .

Mouse-ul OMEN HP Reactor: Precizie ridicată proiectată pentru competiţie

OMEN Reactor a fost proiectat cu meticulozitate pentru a oferi gamerilor un avantaj decisiv faţă de competiţie, adăugând o serie de noi caracteristici, inclusiv un cablu robust din aluminiu, care ajută la menţinerea atenţiei şi a unei poziţii confortabile a degetelor.

Cele mai importante caracteristici includ:

 • Capacitate de răspuns de clasă mondială: Lag-ul click-urilor este de domeniul trecutului mulţumită unei tehnologii opto-mecanice de ultimă oră pe baza unui fascicul luminos care permite un timp de răspuns de 2 ms între butoanele stânga şi dreapta, pentru viteze de 3 ori mai rapide decât ale unui comutator tradiţional mecanic.
 • Rapid şi Precis: echipat cu cel mai avansat senzor optic de 16.000 DPI de la eSports, gamerii vor avea un avantaj decisiv acolo unde viteza şi precizia contează cel mai mult.
 • Confort Personalizabil: o formă ergonomică atentă, perfecţionată pentru jocurile eSports, încorporează mânere de cauciuc pe ambele părţi, la care se adaugă o suprafaţă de odihnă a palmei, reglabilă pe înălţime cu ajutorul unei bobine metalice ce poate genera o varietate de poziţii de repaus pentru un confort sporit pe timpul jocului.
 • Păstraţi-l colorat: Creaţi o imagine proprie prin intermediul iluminării personalizate şi al efectelor pentru două LED-uri RGB programabile, prin intermediul softului OMEN Command Center .

Rucsacul OMEN X HP Transceptor: Rucsacul suprem pentru Gameri

Acest rucsac multifuncţional a fost conceput pentru ca jocul in deplasare  sa fie uşor, confortabil şi cu stil , asigurând în acelaşi timp că totul rămâne confortabil la exterior şi sigur la interior. Rucsacul OMEN X HP Transpresor este construit pentru cei mai exigenţi gameri, care doresc să-şi aibă alături universul de gaming oriunde, oricând.

Cele mai importante caracteristici includ:

 • Blindat pentru Protecţie Superioară: rucsacul a fost proiectat pentru diverse accidente, fiind fabricat dintr-un material rezistent la apă, scut întărit în partea inferioară, buzunar de tip RFID-blocking13, şi compartiment TSA pentru monitoare de până la 17”, cu un mâner comod adaptat transportării prin aeroport.
 • Gata într-o clipă: rucsacul dispune de o etichetare facilă a compartimentelor ce au marcate locaţiile unde accesoriile pot fi amplasate, precum şi o cataramă Fidlock şi un roll top pentru a ajuta la reglarea volumului echipamentului.
 • Facil de transportat: rucsacul poate fi purtat confortabil cu curele de umăr căptuşite, căptuşeală cu pernă de aer şi curea de piept reglabilă.

Mouse-ul OMEN HP 400: Standardul din industrie la preţ acceptabil

Pentru gamerii ce au nevoie de ceva pentru a-şi face pur şi simplu treabala un preţ acceptabil, mouse-ul OMEN HP 400 cu întrerupătoare mecanice OMRON are tot ce este nevoie pentru a intra în joc, inclusiv un mod opţional “sniper” care, prin apăsarea butonului forward face ca DPI-ul să scadă la 400 pentru mai multă precizie pe timpul ochirii ţintei.

MousePad-ul OMEN HP 200 şi Hard MousePad-ul 200: Două alegeri de top

Nicio pregătire pentru o sesiune consistentă de gaming nu ar fi completă fără un mousepad care să asigure nivelul ideal de fricţiune. Cu mousepad-urile OMEN HP 200, atât o opţiune hard cât şi una soft sunt oferite gamerilor pentru a-i ajuta atât pe cei care caută să obţină mişcări rapide dar şi celor care prefer un pic de rezistenţă, în avantajul preciziei.

Preţuri şi disponibilitatea HP OMEN14

 • Laptopul OMEN 15 urmează să fie disponibil în EMEA în iunie la un preţ începând de la 999 Euro.
 • Căştile OMEN HP Mindframe urmează să fie disponibile în EMEA în octombrie la pre preţul de 199 Euro.
 • Tastatura OMEN HP Sequencer urmează să fie disponibilă în EMEA în iulie la preţul de 179.99 Euro.
 • Mouse-ul OMEN HP Reactor urmează să fie disponibil în EMEA în iulie la preţul de  79.99 Euro.
 • Rucsacul OMEN X HP Transceptor urmează să fie disponibil în EMEA în iunie la un preţul de 219.99 Euro.
 • Mouse-ul OMEN HP 400 este disponibil în EMEA la un preţul de 39.99 Euro.
 • MousePad-ul OMEN HP 200 este disponibil în EMEA la preţul de 19.99 Euro.
 • Hard MousePad-ul 200 este disponibil în EMEA la preţul de 24.99 Euro.

Pentru mai multe informaţii cu privire la gama OMEN de la HP pentru PC-uri de gaming, displayuri sau accessorii, vizitaţi: www.hp.com/omen

Despre HP

 HP Inc. cuprinde businessul de imprimante şi PC-uri şi se concentrează pe crearea de noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de a lucra şi viaţa în general. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii şi servicii, creăm experienţe care uimesc. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro
 1. Trebuie să activaţi contul OMEN Stream Game pe PC-ul dvs. OMEN şi să descărcaţi aplicaţia Centrul de comandă OMEN din Microsoft Store pe alte PC-uri Windows 10. Cerinţe pentru fluxul de jocuri: OS - Microsoft Windows 10 (Fall Creators Update or later); Reţea - Viteze minime de încărcare şi descărcare de 10Mbps la 5GHz; Procesor CPU - X Generaţie Intel® Core ™ i5 sau mai bine; GPU - seria Intel® HD 4000 / NVIDIA® 8000 series / AMD® 2000 sau mai recentă, cu cele mai recente drivere grafice; Memorie sistem - 4GB DDR3.
 2. Date statistice - numărul de PC gameri la nivel mondial în perioada 2014-2021.
 3. NVIDIA® Max-Q Design poate ajuta la reducerea căldurii şi a zgomotului în sistemele PC mai subţiri. Designul formei şi grosimea sistemului vor varia. Performanţa grafică generală poate fi mai redusă decât soluţiile grafice alternative care nu utilizează designul Max-Q. NVIDIA, GeForce, Surround şi sigla NVIDIA sunt mărci comerciale şi / sau mărci comerciale înregistrate ale NVIDIA Corporation în S.U.A. şi în alte ţări. MAXQ® este marcă înregistrată a firmei Maxim Integrated Products, Inc.
 4. Intel Core i + se aplică configuraţiilor cu procesoare Core i5 sau Core i7 asociate cu Intel Optane Memory pentru accelerarea stocării. Accelerarea sistemului de memorie Intel® Optane ™ nu înlocuieşte sau măreşte DRAM-ul din sistem. Multi-core este conceput pentru a îmbunătăţi performanţa anumitor produse software. Nu toţi utilizatorii sau aplicaţiile software vor beneficia neapărat de utilizarea acestei tehnologii. Performanţa şi frecvenţa ceasului vor varia în funcţie de volumul de lucru al aplicaţiei şi de configuraţiile hardware şi software. Numerotarea, branding-ul şi / sau numirea de către Intel nu reprezintă o măsură de performanţă superioară.
 5. Multi-core este conceput pentru a îmbunătăţi performanţa anumitor produse software. Nu toţi utilizatorii sau aplicaţiile software vor beneficia neapărat de utilizarea acestei tehnologii. Performanţa şi frecvenţa ceasului intern vor varia în funcţie de volumul de lucru al aplicaţiei şi de configuraţiile hardware şi software. Numerotarea, branding-ul şi numirea Intel nu reprezintă o măsură de performanţă mai mare. Quad-core este de 4 nuclee, iar Hexa-core este de 6 nuclee
 6. Memoria Intel® Optane ™ este un accelerator de sistem inteligent şi adaptabil pentru PC-uri cu procesor Intel® Core ™. Accelerarea sistemului de memorie Intel® Optane ™ nu înlocuieşte sau măreşte DRAM-ul din sistem.
 7. Anumite configuraţii se referă la NVIDIA® GeForce® GTX ™ 1060 şi GeForce® GTX ™ 1070 cu modele MAX-Q Design
 8. Este nevoie de conţinut complet de înaltă definiţie (FHD) pentru vizualizarea imaginilor FHD. Este necesar conţinut 4K  pentru vizualizarea imaginilor complete de 4K.
 9. Ascultatul la echipamentului stereo personal sau la căşti la volum maxim pentru perioade lungi poate afecta auzul utilizatorului. Pentru a reduce riscul de deteriorare a auzului, reduceţi volumul şi timpul de ascultare la volumul maxim.
 10. Pentru brevetele DTS, consultaţi http://patents.dts.com. Fabricat sub licenţă de la DTS Licensing Limited. DTS, Simbolul, & DTS şi simbolul aferent sunt mărci comerciale înregistrate, iar HEADPHONE: X şi sigla DTS HEADPHONE: X sunt mărci comerciale ale DTS, Inc. © DTS, Inc.
 11. Compania EEDAR & NPD Group: PC Peripheral Market – 2015G
 12. Pe baza testării timpului de răspuns a comutatorului, comutator optic-mecanic comparativ cu comutatorul mecanic tradiţional G
 13. RFID (identificarea frecvenţei radio) este o formă de comunicaţie fără fir care încorporează utilizarea cuplajului electromagnetic sau electrostatic în porţiunea de frecvenţă radio a spectrului electromagnetic pentru a identifica în mod unic un obiect, animal sau persoană.
 14. Preţuri de la HP.com, pot fi modifictae fără notificare prealabilă. Preţurile retail pot fi diferite.

Andra Croitoriu, Links Associates

0721855681

Andra.croitoriu@yourlink.ro

 

 

 

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.