Cu peste 15 ani de experienţă în domeniul home & deco, SensoDays.ro este alături de clienţii săi şi îi poate susţine în finalizarea proiectelor în siguranţă, respectând toate normele impuse de starea de urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am ridicat nivelul stocurilor cu peste 30% pentru a putea satisface rapid nevoile clienţilor în perioada următoare. Suntem pregătiţi să susţinem cererea de produse home & deco cu produse de calitate şi soluţii viabile de funcţionalitate şi confort, chiar şi în cazul în care importurile vor avea de suferit.” a declarat Milena Nedelcu, reprezentant SensoDays.ro.

SensoDays.ro are o flotă de livrări proprie, sunt respectate toate regulile de igienă necesare, iar specialiştii Home & Deco sunt disponibili telefonic sau în aplicaţia de chat online

Pentru a încuraja izolarea la domiciliu, singura metodă dovedită până acum de încetinire a răspândirii virusului, magazinul online este pregătit cu o flotă de livrări proprie, care poate adresa peste 100 de clienţi / zi în Bucureşti şi Sectorul Agricol Ilfov, cu maşini dezinfectate şi şoferi instruiţi în a respecta procedurile de igienă impuse şi necesare.

Clienţii nu trebuie să se deplaseze, pentru că la SensoDays.ro telefoanele sunt mereu deschise, iar specialiştii home & deco sunt disponibili 100% de luni până sâmbătă, inclusiv pe aplicaţia de chat online.

Suplimentar, fiecare comandă online este verificată gratuit pentru compatibilitatea tehnică a produselor comandate, astfel încât surprizele la montaj să fie eliminate.

Accesul în showroom-urile SensoDays.ro se face numai cu programare online, aceste spaţii fiind dezinfectate periodic

Proiectele de complexitate ridicată care nu pot fi detaliate telefonic se pot discuta în showroom-urile SensoDays în baza unei programări online şi cu respectarea regulilor de distanţare socială. Nici o altă persoană nu va intra în showroom pe parcursul rezervării. Showroom-urile sunt dezinfectate periodic.

SensoDays.ro este un partener de încredere şi în această perioadă, oferind servicii fluente, sigure, rapide şi de calitate

Rapiditatea cu care această pandemie s-a aşternut în întreaga lume a surprins multe case şi mulţi dezvoltatori chiar în mijlocul proiectelor de amenajare. Nevoia de funcţionalitate, confort şi igienă acasă redefinesc paradigma luxului. Mai mult ca oricând, este astăzi nevoie de specialişti capabili să ofere servicii fluente, rapide şi de calitate în deplină siguranţă.

#StaiAcasa şi #AiGrijaDeTine pentru că poţi avea încredere în SensoDays.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.