In perioada 20-28 mai, Bucurestiul are o sansa unica de a experimenta o varietate de forme de arta la Fusion Arts, un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse, ce promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public peste 50 de artisti din diferite domenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Palatul Noblesse- Lifestyle Palace se transforma intr-un hot spot al artelor si industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce reuneste lucrari din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta si design-ul de produs. Alaturi de lucrari semnate de artisti romani vor fi expuse si piese de mobilier si iluminat semnate de mari designeri internationali, disponibile in Romania prin Noblesse Interiors.

Luna aceasta, pe parcursul a 9 zile, peste 50 de artisti au fost selectionati sa-si expuna lucrarile. Categoriile standard in care s-au facut inscrieri sunt: Sculptura, Pictura, Design interior, Design de produs, Fashion si Accesorii hand-made. Exista si o a sasea categorie - Amazing Art We Haven’t Thought of pentru a incuraja participarea artistilor care nu se regasesc in categoriile anterioare dar considera ca au de transmis un mesaj prin lucrarile lor. Ulterior editei de deschidere din mai, Proiectul Fusion Arts va continua pana in octombrie, prin organizarea lunara a Urban Garden Parties.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Editia din mai este eveniment conex al Romanian Design Week si reuneste lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, modei, accesoriilor hand-made, design-ului de interior, de produs, alaturi de petreceri in aer liber si proiectii.

In cadrul editiei Fusion Arts- mai 2017, vizitatorii vor putea participa la targuri de fashion si design, whorkshop-uri, spectacole in aer liber si prezentari in Biblioteka Hub, un spatiu dedicate conferintelor artistice din interiorul Palatului Noblesse- Lifestyle Palace, dupa cum urmeaza:

20-21 mai: Class Not Mass/ Fashion & Design Market (10:00- 19:00)

23-31 mai: Expo Fusion Arts (10:00- 18:00)

25 mai: Arts after work- Noaptea Birourilor de Arhitectura (20:00- 00:00)

26 mai: Urban Garden Party (20:00- 00:00)

27-28 mai: Made in Womania powered by Fusion Arts (S: 10:00- 20:00, D: 10:00- 16:00)

Parteneri media ai proiectului Fusion Arts: Agerpres, Modernism.ro, Bucharest city app, Revista Atelierul, NewsUP.

Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje, petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

Asociatia Culturala Noblesse este parte a Group-ului Noblesse, ce cuprinde de asemenea brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design  si arhitectura de interior Studio Insign si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse.

Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcţie eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală şi culturală a Bucureştiului, acoperind 135 de ani de existenţă reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumuseţea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor şi Şoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naţionalizării, la perioada postcomunistă şi de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deţinător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior şi al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioară şi exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle şi design, un concept unic în Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.