Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) organizează Conferinţa “Fondurile europene şi de investiţii, Regio - motor al dezvoltării Regiunii Bucureşti-Ilfov” în data de 31 octombrie 2017, ora 09:30, la Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei nr.63-81, sector 1, Bucuresti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate şi dezbătute aspecte privind stadiul implementării Programelor Operaţionale şi a Regio – Programul Operaţional Regional în Regiunea Bucureşti-Ilfov.

Având în vedere tematica şi obiectivele conferinţei, avem plăcerea de a vă invita să participaţi la evenimentele din cadrul acesteia şi la Conferinţa de presă:

•       Panel I - Fondurile Structurale şi de Investiţii sprijin pentru dezvoltarea economico-socială a României 2014-2020

•       Panel II - Contribuţia REGIO la dezvoltarea Regiunii Bucureşti-Ilfov

•       Panel III - Regiunea Bucureşti-Ilfov, motor al dezvoltării economice în România

•       Conferinţă de presă

Mai multe detalii găsiţi accesâd link-ul: https://2014-2020.adrbi.ro/evenimente/31-octombrie-2017-fondurile-europene-si-de-investitii-regio-motor-al-dezvoltarii-regiunii-bucuresti-ilfov/

Vă aşteptăm cu interes alături de noi!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.