Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) organizează Conferinţa “Fondurile europene şi de investiţii, Regio - motor al dezvoltării Regiunii Bucureşti-Ilfov” în data de 31 octombrie 2017, ora 09:30, la Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei nr.63-81, sector 1, Bucuresti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate şi dezbătute aspecte privind stadiul implementării Programelor Operaţionale şi a Regio – Programul Operaţional Regional în Regiunea Bucureşti-Ilfov.

Având în vedere tematica şi obiectivele conferinţei, avem plăcerea de a vă invita să participaţi la evenimentele din cadrul acesteia şi la Conferinţa de presă:

•       Panel I - Fondurile Structurale şi de Investiţii sprijin pentru dezvoltarea economico-socială a României 2014-2020

•       Panel II - Contribuţia REGIO la dezvoltarea Regiunii Bucureşti-Ilfov

•       Panel III - Regiunea Bucureşti-Ilfov, motor al dezvoltării economice în România

•       Conferinţă de presă

Mai multe detalii găsiţi accesâd link-ul: http://2014-2020.adrbi.ro/evenimente/31-octombrie-2017-fondurile-europene-si-de-investitii-regio-motor-al-dezvoltarii-regiunii-bucuresti-ilfov/

Vă aşteptăm cu interes alături de noi!

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.