Sezonul evenimentelor este in toi, asa ca trebuie sa te pregatesti cum se cuvine pentru fiecare aparitie de pe covorul rosu. Fie ca vorbim de o nunta, un botez, o aniversare, un bal de absolvire sau un eveniment monden, tinuta pe care o vei purta trebuie sa arate impecabil, in special daca esti pusa pe cucerit si vrei sa atragi priviri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Si pentru ca rochiile de seara transparente, cu aplicatii stralucitoare sunt in voga in aceasta vara, e important sa alegi o lenjerie sexy discreta, insa incredibil de seducatoare, care sa iti intregeasca imaginea de diva. In plus, nu se stie niciodata cum se va incheia seara ta, asa ca e bine sa fii pregatita cu arsenalul de seductie.

In cele ce urmeaza, vei afla ce piese de lenjerie sexy sa alegi pentru astfel de rochii ispititoare si cum sa le asortezi cu eleganta si rafinament!

Body nude

Pe cat sunt de frumoase, pe atat sunt de pretentioase rochiile transparente cu insertii stralucitoare. Acestea cer forme perfecte, un trup fara cusur si o incredere in sine nemaiintalnita. Insa chiar daca nu ai o silueta perfecta, le poti purta cu maiestrie cu ajutorul unor piese de lenjerie sexy potrivite. Spre exemplu, daca rochia aleasa iti lasa la vedere zonele intime, poti opta pentru un body nude care sa "ascunda" micile imperfectiuni. Nu doar ca nu se va mai vedea nimic din ceea ce nu doresti, dar te vei simti in largul tau toata seara. Alege dantela fina sau orice alt material delicat care se muleaza perfect pe trup si te ajuta sa iti completezi imaginea de femeie fatala.

Chiloti sexy cu talie inalta

Nu e obligatoriu sa porti rochie lunga la evenimentele fastuoase, mai ales daca acestea nu se potrivesc stilului tau si preferi ceva mai scurt si mai atragator. Spre exemplu, daca alegi o rochie transparenta scurta, care iti permite sa porti orice sutien doresti in partea de sus, poti purta pe dedesubt o lenjerie sexy in aceeasi culoare, care sa invaluie in mister zonele intime. O pereche de chiloti senzuali cu talie inalta negri se vor camufla perfect si te vor face sa te simti mai provocatoare ca oricand.

Corset transparent

Exista rochii de seara transparente care sunt special croite pentru a fi purtate in combinatie cu un corset incitant. O astfel de lenjerie sexy ar trebui sa se regaseasca in garderoba oricarei femei, intrucat subtiaza talia si contureaza bustul intr-un mod impresionant. Alege un model elegant si totodata confortabil, care sa iti asigure sustinere si sa iti permita sa dansezi toata noaptea.

Set din dantela

Chiar si o rochie cu mai putine detalii transparente necesita mare atentie la detalii, prin urmare orienteaza-te spre o lenjerie sexy din doua piese, a caror prezenta subtila sa iti ofere confortul dorit. Spre exempu, un set provocator din dantela, cu piese minuscule iti va veni perfect pe trupul de zeita. Practic, nici nu vei simti ca porti lenjerie sexy pe sub rochia impunatoare.

Acum ca ai aflat care sunt cele mai potrivite piese de lenjerie sexy pentru rochiile de seara transparente, intra pe site-ul Just4Girls.ro si comanda-ti urmatoarea "jucarie" senzuala perfecta pentru trupul tau catifelat!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.