Spinoff al celebrei gale European Search Awards, Content Awards este un eveniment dedicat industriei de content din Europa. Conform descrierii din comunicările oficiale, în cadrul festivităţii este celebrată excelenţa în content marketing şi sunt răsplătite agenţiile şi echipele interne ale companiilor europene generatoare de conţinut de calitate care atrage, informează, implică şi reţine audienţele pentru a obţine trafic şi, în definitiv, profit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 17 ianuarie, organizatorii European Search Awards 2020 au anunţat lista proiectelor finaliste ale competiţiei, printre care se numără şi Visibility Report, un instrument autohton de analiză digitală dezvoltat de Upswing. 

Desfăşurarea competiţiei European Content Awards

Evenimentul deschide 23 de categorii pentru campaniile înregistrate. Înscrierea proiectelor a avut termenul limită pe 12 decembrie, iar pe 17 ianuarie au fost anunţaţi finaliştii. Visibility Report, toolul de analiză digitală care ilustrează dimensiunea reală din online pentru branduri din 25 de industrii se află pe lista finaliştilor European Content Awards la două categorii: 

  • B2B Content Campaign of the Year 

  • Content Strategy of the Year 

Acestei nominalizări i se alătură campanii dezvoltate de agenţii din numeroase ţări europene pentru clienţi de renume internaţional, precum:

  • Peak Ace Agency & Sephora

  • Visibility Agency & Raiffeisen Bank

  • 72Point Agency & Volkswagen

Decernarea premiilor European Content Awards

Pe 27 februarie, juriul format din peste 50 de experţi în domeniile SEO şi content va desemna câştigătorii competiţiei.

Decernarea premiilor va avea în cadrul unei ceremonii  organizate în Cracovia, Polonia. Până atunci, fiecare jurat va acorda câte un scor preliminar tuturor finaliştilor, urmând ca ulterior să dezbată punctajele celor mai bine cotate proiecte. 

Dacă eşti curios cum arată proiectul românesc din finala European Content Awards, accesează Visibility Report şi intră, gratuit, în posesia unor date pe care nu le mai oferă contextualizat niciun alt tool de la noi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.