Ceasul este un accesoriu foarte important, dat fiind ca este unul util, purtat zilnic si asadar alegerea acestuia trebuie sa fie facuta cu mare atentie si corecta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca tinutele tale sunt de obicei elegante sau casual si vrei un ceas care sa o scoata si mai mult in evidenta, si din anonimat, trebuie sa fie unul de efect, pretios, si cu un design simplu dar totodata aparte si diferit.

Guess Romania, va pune la dispozitie un ceas pe masura unei tinute impecabile, simplu dar totodata de efect datorita pietricelelor din interiorul cadranului, ce sunt din diamant de 0.005 carate.

Il gasiti pe site-ul lor oficial Ceasmani.ro, in categoria ceasuri barbatesti, face parte din colectia HIGHRISE, colectia noua, aparuta in primavara acestui an. Pretul ceasului este unul accesibil, iar ceasul este un “must have” pentru persoanele care pun accentul pe accesorizare, pentru barbatii eleganti, care vor sa puncteze orice tinuta prin accesorizare si detalii.

De asemenea o sa gasiti multe alte ceasuri guess superbe, aparute in primavara acestui an si nu numai. Asadar nu ezitati sa aruncati o privire pe site-ul lor sau sa le cautati in magazine precum Splend’or, Edifice, B&B si Sabrini, magazinte prezente in majoritatea mall-urilor din tara.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.