Finalul acestei săptămâni programează mai multe meciuri de tradiţie, care vor stârni mai mult ca sigur interesul fanilor fotbalului. În Liga 1 va fi o etapă foarte interesan-tă, în care un cap de afiş este meciul dintre Dinamo şi Rapid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ce priveşte lupta din campionatele externe, duminică va fi o zi a derby-urilor în fiecare întrecere. Dar mai mult ca sigur principalele puncte de atracţie sunt meciurile dintre Manchester United şi Liverpool, respectiv FC Barcelona şi Real Madrid.

Interesul nu va fi unul mare doar printre fanii fotbalului, ci şi în rândul amatorilor de pariuri. Din acest motiv, în acest articol am pregătit şi trei ponturi din oferta agenţiei de pariuri online Unibet.

Ponturi şi avancronici pentru cele trei meciuri de top programate la finalul acestei săptămâni

Dinamo - Rapid: Victorie Rapid şi sub 4.5 goluri, la o cotă de 2.25 disponibilă în secţiunea Pariuri Combo de la Unibet

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, şi va fi televizată de Digi Sport 1.

Ceea ce, cu ceva ani în urmă, era un derby pentru poziţiile fruntaşe, astăzi rămâne doar un meci al orgoliilor. Ultima confruntare dintre cele două echipe a avut loc în urmă cu mai bine de şase ani, iar Dinamo s-a impus cu 2-0.

Lucrurile s-au schimbat cu mult de atunci. Rapid a trecut printr-un faliment şi a repornit din eşaloanele inferioare, în timp ce Dinamo este în acest moment echipa cu probleme financiare uriaşe.

În clasament, Rapid este pe locul 6, cu 21 de puncte, şi are un moral excelent după victoria cu CFR Cluj.

În schimb, Dinamo este abia pe locul 15 şi are o singură victorie în acest campionat, tocmai în startul sezonului.

Rapid are jucători mai experimentaţi şi mai valoroşi, în timp ce Dinamo încă se chinuie să încropească o echipă, făcând transferuri inclusiv în această săptămână.

Ambele echipe suferă în ofensivă. Rapid are 15 goluri marcate, iar Dinamo doar 10. Aşadar, este de aşteptat un meci închis, în care giuleştenii pornesc cu prima şansă. Având în vedere aceste lucruri, cota pentru acest pariu din oferta Unibet este cât se poate de atractivă.

FC Barcelona - Real Madrid: X2 şi ambele marchează, la o cotă de 2.25 prin funcţia Creare Pariu disponibilă la Unibet

Marele derby al Spaniei este programat duminică, de la ora 17:15, şi poate fi urmărit la TV pe Digi Sport 1, dar clienţii activi ai Unibet îl pot urmări şi pe platforma operatorului, prin Live Streaming.

Înaintea acestei confruntări, Real Madrid este pe locul 2, în spatele liderului Real Sociedad, dar vine după eşecul din ultima etapă contra lui Espanyol. De partea cealaltă, FC Barcelona are două puncte mai puţin decât Real Madrid, dar este pe locul 7. În ultima etapă din La Liga, Barcelona a învins Valencia, dar a fost inconstantă în acest sezon.

De altfel, acest sezon poate fi descris ca mai degrabă modest pentru FC Barcelona, astfel că e de luat în calcul un pariu că Real Madrid nu va pierde şi că ambele echipe vor înscrie, mai ales că are o cotă bună la Unibet.

Real Madrid se descurcă excelent în deplasări, având o singură înfrângere în ultimele opt deplasări. De asemenea, nici nu a pierdut în ultimele trei deplasări de pe Camp Nou.

Manchester United - Liverpool: Ambele echipe marchează şi peste 2.5 goluri, la o cotă de 1.84 oferită de Unibet

Derby-ul din Premier League este programat duminică, de la ora 18:30.

Înaintea acestui meci, Liverpool este pe locul 2, cu 18 puncte, iar Manchester United este pe 6, cu 14 puncte.

United are de altfel un sezon sub aşteptări, în pofida transferurilor sonore făcute în această vară, în special cel al lui Cristiano Ronaldo.

United are doi paşi la rând greşiţi în Premier League, iar în ultima etapă a pierdut spectaculos la Leicester. În schimb, Liverpool vine după un 5-0 pe terenul lui Watford în Premier League.

Este de aşteptat însă un meci spectaculos, ţinând cont că ambele au jucători de calitate în ofensivă. În plus, în ultimele două meciuri s-au marcat multe goluri. Liverpool s-a impus cu 4-2 la ultima întâlnire, iar la începutul acestui an United a câştigat cu 3-2 în Cupa Angliei.

Aşadar, cota de 1.84 disponibilă la Unibet în secţiunea Pariuri Combo pentru acest pariu merită luată în seamă.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.