Fiecare persoana asteapta concediul pentru a putea calatori. Cand iti alegi destinatii indepartate sau care se afla in afara drumurilor publice poti avea surprize cu privire la: conditiile de trafic, calitatea drumurilor, persoanele intalnite pe traseu sau functionarea autovehiculului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In urmatorul articol vei descoperi ce trebuie sa faci pentru o calatorie sigura cand te hotarasti sa pleci in vacanta cu familia sau cu prietenii.

Asigura-ti protectia cand urmeaza sa pleci in vacanta!

Daca vrei sa previi posibilele probleme care pot interveni, cand stii ca este atat de importanta protectia, mai ales cand vrei sa pleci in vacanta, gandeste-te la o metoda simpla si rapida care se afla la indemana ta. Cand esti in criza de timp si nu poti ajunge la ghiseu ai la indemana cele mai eficiente solutii. Astfel, la un click distanta descoperi ca vei putea sa-ti asiguri masina pentru riscurile de baza, precum: de vandalism, de furt, de lovituri, de calamitati naturale si de alte probleme neprevazute. Specialistii de la asirom.ro iti acorda consultanta necesara pentru asigurarea facultativa CASCO daca ai autovehiculul inmatriculat pe teritoriul Romaniei.

Deoarece autovehiculul este un bun atat de necesar care face parte din viata ta si a familiei tale este important sa ii acorzi atentie deosebita, mai ales ca te conduce oriunde doresti si oricand ai nevoie.

Avantaje ale asigurarii facultative a masinii:

●       Ti se poate asigura asistenta rutiera in caz de urgenta;

●       In cazul avarierii masinii ti se da masina la schimb in timpul reparatiei;

●       Esti protejat daca te deplasezi pe drumurile din afara drumurilor publice sau pe drumuri inundate;

●       Protectia suplimentara vizeaza: furtul, pierderea sau degradarea cauzata de drumuri cu probleme sau inundate;

●       Plata ratelor se efectueaza online.

Este important sa fii sigur ca vei avea suportul necesar in caz de necesitate, mai ales cand pleci in calatorie.

Aceasta asigurare facultativa ofera protectie pentru riscurile cele mai frecvante care pot genera daune autovehiculului.

Cum calatoresti sigur si confortabil?

De fiecare data cand pleci in calatorie se recomanda sa tii cont de toate detaliile necesare pentru prevenirea situatiilor de urgenta sau neprevazute, deoarece este mai bine sa previi decat sa te confrunti cu aspecte neplacute.

Recomandari utile pentru plecarea in calatorie cu masina:

●       Cand ti se emite Contractul de asigurare trebuie sa raspunzi cu sinceritate la toate intrebarile pe care ti le adreseaza Asiguratorul si sa previzionezi toate intamplarile care pot genera riscuri, in vederea evaluarii acestora

●       Cand se deruleaza Contractul de asigurare se respecta urmatoarele:

➢    Informarea in scris a Asiguratorului cu privire la modificarea imprejurarilor riscului survenit in aceasta perioada;

➢    Plata Primelor de asigurare se realizeaza in cuantumul si la termenele prevazute in contract.

●       Cand se produce o dauna se respecta urmatoarele:

➢    Luarea masurilor in vederea limitarii pagubelor;

➢    Avizarea Asiguratorului despre producerea evenimentului, prin una din mijloacele de comunicare online (Call center, Site) sau in scris (la sediul Asiguratorului).

Cand stii ca esti asigurat pentru riscurile de baza poti pleca in calatorie fara griji cu autovehiculul tau si familia va beneficia de protectia necesara. Desigur, vei respecta toate legile si regulamentele aplicabile pe teritoriul tarii unde te deplasezi si vei circula cu maxima prudenta pentru a evita posibilele riscuri.

Prin urmare, cum vrei sa calatoresti rapid daca nu-ti asiguri autovehiculul in cel mai sigur mod?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.