Corpul este gazda sufletului sau cel puţin aşa spune o vorbă binecunoscută. Pornind de la acest aspect, grija pentru “casa” ta ar trebui să fie permanentă, indiferent de vremuri sau anotimpuri. De aceea, te invit să descoperi în rândurile următoare câteva trucuri de înfrumuseţare, pe care le poţi pune în practică foarte uşor, daca vrei să te bucuri de sănătate şi să arăţi mereu splendid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum să te îngrijeşti ca să fii mereu radiantă

●      Tratamentele faciale fac minuni

Fără doar şi poate, primul lucru pe care îl vezi de dimineaţă în oglindă este faţa. În funcţie de cat de îngrijit este, chipul îţi spune dacă este obosit sau dacă radiază de fericire şi sănătate chiar de la primele ore.

 Cu siguranţă că optezi pentru a doua variantă, iar pentru a evita cât mai mult apariţia ridurilor, poţi alege măşti faciale pe bază de fructe, minerale şi vitamine, oferite la saloanele de cosmetică. În plus, este recomandat ca tenul să fie curăţat în fiecare seară, cu produse specifice pentru demachiere, urmat de un tonic echilibrant. Crema de faţă pentru noapte îţi va oferi prospeţimea pe care o doreşti dimineaţa.

●      Corpul cere masaje periodice şi hidratare

Poate că activităţile zilnice te împiedică să îţi îngrijeşţi corpul aşa cum ti-ai dori. Ba chiar poţi uita de consumul celor doi litri de apă pe zi, aşa cum recomandă specialiştii. Însă cum organismul dă imediat semne atunci când nu se simte bine sau îi lipseşte ceva, ar fi indicat să te pui pe primul loc înainte de orice. De exemplu, un tratament anticelulitic nu doar că luptă împotriva problemelor de acest gen, dar oferă şi relaxarea de care are atâta nevoie corpul tău. Pe Silhouette.ro poţi descoperi serviciile şi tratamentele ce implică masajul de acest fel, precum şi beneficiile de care poţi avea parte, indiferent de anotimp.

●      Îngrijirea picioarelor, ca parte din ritualul zilnic de îngrijire

Atunci când oboseala îşi spune cuvântul, picioarele sunt primele care se resimt. Greutatea corpului parcă se opreşte în membrele inferioare, lăsându-te fără vlagă la sfârşitul zilei. Recomandarea este ca după duşul fierbinte de seară să îţi masezi picioarele cu o cremă hidratantă şi să îţi acorzi mai mult de 10 minute pentru acest ritual.

Îţi vei repune astfel circulaţia periferică în mişcare şi te vei simţi mult mai relaxată după un asemenea moment. Poţi completa imaginea de mai sus cu muzică ambientală, o lumină difuză şi câteva lumînări parfumate cu aromă de vanilie.

●      Tratamentele pentru ochi pot estompa cearcănele

Există multe tratamente pentru îngrijirea ochilor şi eliminarea cearcănelor, iar acestea pot fi folosite atât în anotimpul cald cât şi la temperaturi scazute. Specialiştii în dermato-cosmetică recomandă cremele specifice ochilor şi masajele circulare pentru a întârzia cât mai mult apariţia cearcănelor atât de neplăcute. Un astfel de obicei zilnic este benefic şi se poate realiza imediat după demachiere.

 

Aşadar, nu este greu să ai grijă zilnic de corpul tău, mai ales dacă vrei să te simţi bine atât pe interior, cât şi pe exterior. Important este să îţi setezi rutina zilnică de înfrumuseţare şi să te ţii de ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.