Stilul de viaţă activ presupune o mulţime de activităţi, energie şi multă bună dispoziţie. Pentru a ţine pasul cu un astfel de ritm ai nevoie de device-uri de ultimă generaţie, produse de calitate care, pe lângă practice, să fie şi elegante.Pentru că rafinamentul nu trebuie să ne părăsească niciodată, SensoDays îţi propune o mulţime de piese care vin în sprijinul unui stil de viaţă activ, dar totodată şi elegant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SensoDays – soluţii utile, chic şi moderne pentru interior, dar şi pentru exterior

Până de curând, viaţa noastră se mutase în interior. De când “ne-am luat viaţa înapoi”, exteriorul este mult mai atractiv şi ne dorim să ne petrecem cât mai mult timp afară. Aşa cum SensoDays a venit cu soluţii concrete pentru universul nostru de la interior, la fel se întâmplă şi acum, când ne concentrăm mai mult pe activităţile de afară.

Sticle de băut şi termosuri pentru persoane active, aflate constant în mişcare

Te-ai reîntors în sala de sport, ţi-ai reluat programul de alergare sau eşti mereu plecat pe munte în weekenduri? Înseamnă că ai nevoie de o sticlă de băut modernă, dar şi de un termos. Un stil de viaţă modern, plin de aventură, acţiune şi distracţie trebuie susţinut cu device-urile potrivite, iar SensoDays are în portofoliu sticle şi termosuri diverse, de calitate superioară, cu un design atractiv şi proprietăţi care le fac utile, dar şi moderne.

Sticlele de băut şi termosurile au modele şi culori diferite, fiind potrivite pentru toţi membrii familiei. În plus, funcţiile inteligente precum capacul universal, design 100% fără scurgeri sau sistemul Spanclean îţi vor face viaţa mai uşoară şi te vor ajuta să fii în continuare activ şi în formă.

Picnic cu aromă de stil şi eleganţă

Pe terasă sau într-un picnic organizat la pădure – nici acolo nu trebuie să renunţi la rafinament, mai ales dacă alegi produsele SensoDays. Poţi face asta foarte uşor cu produsele din gama Villeroy & Boch To Go.

Aşadar, ai liber la inspiraţie când vine vorba despre modele de farfurii, tacâmuri interesante, căni sau carafe care să adauge un plus de inedit mesei tale în natură.

Gamele Villeroy & Boch To Go respectă designul, culorile şi patternul interesante, însă sunt special create pentru activităţile în aer liber. Aduc un plus de mobilitate, practicabilitate şi rezistenţă, coordonate foarte importante pentru un stil de viaţă activ.  Fie că ne referim la căni pentru cafea sau boluri cu farfurie seturi - cu siguranţă la Villeroy & Boch vei găsi ce îţi doreşti.

Stil urban & chic sau stil clasic – pe SensoDays găseşti ce-ţi place

SensoDays propune soluţii şi produse care mai de care mai interesante. Stilul este diferit, însă calitatea rămâne. Astfel, fiecare client îşi poate alege preferinţele în funcţie de stil şi nevoi.

Nu îţi rămâne decât să intri pe SensoDays, să vezi colecţiile de pe site şi să selectezi piesele care, de acum, îţi pot face viaţa activă mult mai frumoasă şi spectaculoasă.

SensoDays, numărul 1 în materie de Home Déco de la noi, se află astăzi în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs. Fidel clienţilor vechi şi noi, SensoDays recomandă cele mai cunoscute branduri de renume internaţional din domeniul Decoraţiunilor Interioare. Pe site vei găsi mereu cele mai recente colecţii, dar şi cele mai cool piese pe care să le integrezi apoi în căminul tău. Bunul gust, rafinamentul, calitatea, dar şi tendinţele momentului sunt câteva dintre caracteristicile SensoDays care atrag zilnic noi şi noi clienţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.