Utilizarea accesoriilor si pieselor de mobilier potrivite in cadrul unei companii poate reprezenta un avantaj enorm, care se va reflecta in numeroase aspecte ale afacerii respective. Indiferent daca este vorba de companii de stat sau private, exista anumite elemente comune, de care ambele pot beneficia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un exemplu relevant in aceasta directie este un fiset metalic. Constructie rezistenta si ergonomica, un astfel de fiset contribuie la organizarea documentelor importante, precum si la pastrarea acestora in siguranta. In plus, acesta ajuta la pastrarea unui aspect ordonat la locul de munca, detaliu care creste nivelul de concentrare si de productivitate al angajatilor.

Despre toate aceste avantaje, precum si despre multe altele, vei descoperi mai multe in cele ce urmeaza! Asadar, iata de ce atat companiile private, cat si cele de stat se pot bucura de toate beneficiile asociate cu un fiset metalic!

Durabilitate

Un fiset de calitate, oferit de un furnizor de incredere, reprezinta o investitie pe termen lung. De intrebuintarile acestuia te poti bucura chiar pana la 10 ani. Realizat din tabla de otel cu o grosime de aproximativ 0,6 cm, acesta este caracterizat, inainte de orice, prin durabilitate.

Fisetul ales nu va fi afectat de socuri mecanice si nici de cele termice. Indiferent de locul in care il amplasezi sau de modul in care il vei folosi, un fiset metalic va rezista ani in sir, oferind siguranta de care documentele importante au nevoie.

Economisesti spatiu

Cu timpul, in orice companie se aduna numeroase documente. De la cele confidentiale, la cele ale angajatilor sau ale clientilor, pana la contracte si alte acte importante, acestea pot crea un aspect dezordonat si pot ocupa foarte mult spatiu.

Din fericire, un fiset iti ofera spatiul necesar pentru a le pastra pe acestea intr-o ordine perfecta. Astfel, birourile vor avea un aspect placut, iar fisetul nu va ocupa foarte mult spatiu fizic datorita designului ergonomic.

Contribui la protectia mediului

Datorita fabricarii responsabile ale acestei piese de mobilier, utilizarea unui fiset te va ajuta sa protejezi mediul inconjurator. Din moment ce otelul din care fisetul este confectionat poate fi reciclat, acesta reprezinta alegerea preferata a companiilor care tin la protectia mediului.

Rezistenta deosebita

Cel mai mare avantaj asociat cu utilizarea unui fiset metalic are legatura cu rezistenta sa. Din acest punct de vedere, un fiset prezinta patru tipuri de rezistenta: impotriva umezelii, bacteriilor, la temperaturi ridicate, dar si rezistenta chimica.

De exemplu, in cazul in care ai nevoie sa amplasezi acest corp intr-un loc in care nivelul de umiditate este crescut, fisetul va rezista datorita materialului din care este fabricat, care nu este supus procesului de oxidare. In acelasi timp, interiorul corpului de mobilier nu este protejat doar de umezeala, ci si de bacterii, ciuperci si mucegai. Astfel, faptul ca suprafata sa nu prezinta pori este un mare plus.

Alt avantaj este reprezentat de rezistenta la temperaturi ridicate. Spre deosebire de restul pieselor de mobilier, care sunt confectionate din materiale care se deformeaza cu timpul, un fiset metalic este deosebit de rezistent. Din acest motiv, poate fi folosit chiar si in laboratoarele industriale, unde temperaturile sunt mai crescute.

Nu trebuie uitata nici rezistenta chimica, explicata prin faptul ca fisetul nu reactioneaza in urma interactiunii cu substante chimice organice datorita faptului ca a fost tratat cu substante anticorozive.

Pentru a te bucura de toate avantajele amintite anterior, nu ezita sa accesezi oferta magazinului online Viamond, unde vei gasi cele mai ingenioase solutii pentru compania ta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.