Casa de avocatura NZA este prima societate romaneasca practicanta a filosofiei New Law si ofera o gama completa de servicii juridice care se ghideaza dupa acest concept. Daca iti doresti servicii juridice flexibile si moderne, atunci NZA este casa de avocatura la care ar trebui sa apelezi!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce inseamna New Law?

New Law presupune tehnici moderne de practica a procedurilor in domeniul dreptului, care satisfac cerintele clientilor la un alt nivel. Acest concept ii permite unei case de avocatura sa ofere solutii optime si eficiente pentru clientii sai, centrate pe nevoile acestora.

De asemenea, o alta diferenta majora intre New Law si practica traditionala este onorariul. Daca vei apela la un avocat care se ghideaza dupa acest principiu, nu vei mai plati pentru timpul suplimentar de solutionare a problemelor, ci vei achita facturi doar pentru serviciile de care vei beneficia.

Exista multe domenii de activitate care au evoluat si cateva segmente de piata care sunt intr-o continua dezvoltare, motiv pentru care casa de avocatura NZA ofera urmatoarele servicii juridice:

Servicii de Drept Comercial

Este indicat sa apelezi la serviciile profesioniste oferite de NZA in domeniul Dreptului Comercial, atunci cand vrei sa fii reprezentat cu succes in desfasurarea unor activitati economice. Orice companie care vrea sa obtina un profit trebuie sa respecte legislatia in vigoare, iar aceasta include multe reglementari si rapoarte intre terti. O casa de avocatura cu avocati specializati in domeniul Dreptului Comercial te va ghida si iti va explica pe intelesul tau toate procedurile complicate ale institutiilor si legislatiei.

Mai mult, avocatii NZA vor asista la intocmirea documentelor si indeplinirea faptelor de comert conform legislatiei si se vor asigura ca societatea isi pastreaza autonomia patrimoniului. De asemenea, casa de avocatura care isi ghideaza activitatea dupa conceptul New Law va asista demersurile clientului, de la inmatricularea societatii pana la eventuala dizolvare a acesteia. Apeleaza la un avocat de drept comercial si vei fi intotdeauna acoperit si protejat de concurenta neloiala.

Servicii de Drept Administrativ si Fiscal in domeniul Achizitiilor Publice

Un avocat specializat in Achizitii Publice va preintampina problemele juridice si va supraveghea buna desfasurare a activitatilor, atunci cand se incheie contracte cu autoritatile publice sau cu alti operatori economici.

Casa de avocatura NZA le ofera consultanta clientilor pentru a alege si a dezvolta strategii potrivite care respecta legislatia. Avocatii vor superviza pregatirea fiecarei abordari care implica evaluarea comerciala si atribuirea finala, precum si executarea contractelor.

Servicii in Dreptul Muncii

Relatiile dintre angajator si angajat trebuie sa fie in concordanta cu ultimele schimbari ale legislatiei, iar avocatii NZA asista si reprezinta atat societatile comerciale, cat si angajatii. Este important ca ambele parti sa cunoasca toate aspectele Dreptului Muncii.

Apeleaza la casa de avocatura NZA si vei beneficia de servicii de asistenta juridica cu privire la redactarea de contracte individuale sau colective de munca, restructurarea si concedierea de personal. strategii, proceduri de resurse umane, precum si litigii sau asistenta in perioadele de control efectuate de Inspectia Muncii.

Daca si tu consideri ca ai nevoie de o casa de avocatura moderna, care isi desfasoara activitatea in baza principiului New Law, apeleaza la serviciile juridice oferite de NZA. Intra pe www.nza.ro si afla toate informatiile de care ai nevoie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.