Viata este plina de situatii neprevazute si nu toate sunt placute. Insa, indiferent de evenimentele care vor avea loc in viata ta, este bine sa te mentii informat cu privire la serviciile unui cabinet de avocat din Iasi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Foarte multe persoane au nevoie de consilierea unui specialist in domeniul juridic, dar aleg sa rezolve lucrurile pe cont propriu, deoarece nu cunosc avantajele pe care i le poate oferi acesta. De aceea, in randurile urmatoare, am decis sa iti prezentam serviciile pe care ti le pune la dispozitie un cabinet avocat Iasi:

Dreptul Familiei

Atunci cand vine vorba despre casatorie, divort, partaj sau adoptia copiilor, ai nevoie de un avocat specializat in Dreptul Familiei. Acesta iti poate oferi asistenta si reprezentare juridica in caz de divort si te poate ajuta sa anulezi o casatorie, sa obtii despagubiri, o pensie compensatorie sau tutela copiilor.

Asadar, un avocat in Dreptul Familiei iti va proteja interesele si se va asigura ca toate drepturile iti vor fi respectate, in urma separarii de sot.

Dreptul Civil

Un avocat de Drept Civil poate solutiona o multime de aspecte care privesc viata de zi cu zi. Acesta asigura asistenta si reprezentare juridica in litigiile civile, aparand dreptul de proprietate publica sau privata, dreptul la onoare, la demnitate, la libera exprimare si la propria imagine.

La un cabinet avocat Iasi care are ca arie de specializare Dreptul Civil ar trebui sa apelezi atunci cand ai incheiat un contract, urmeaza sa primesti o mostenire, vrei sa revendici o proprietate, iti doresti sa anulezi anumite documente juridice, sa obtii despagubiri materiale si daune morale etc. Un avocat de Drept Civil va analiza cazul tau si iti va oferi cele mai eficiente solutii juridice!

Dreptul Comercial

Daca detii o companie si iti doresti ca un specialist in domeniul juridic sa te consilieze si sa te reprezinte, ai nevoie de un cabinet de avocat din Iasi care sa fie specializat in Dreptul Comercial. Un avocat care se ocupa de dreptul societatilor comerciale si al afacerilor te va putea asista in diferite tranzactii, va citi si revizui contractele, va redacta documentele juridice necesare si va negocia in numele tau termenii anumitor contracte.

In plus, un astfel de specialist te poate consilia si reprezenta juridic in cazul in care vrei sa cumperi / sa vinzi o companie sau sa gestionezi anumite conflicte de ordin comercial.

Dreptul Muncii

Un avocat specializat in Dreptul Muncii solutioneaza litigiile si conflictele aparute la locul de munca. El se poate asigura ca drepturile si obligatiile din cadrul societatilor comerciale, a sindicatelor si a organizatiilor patronate sunt respectate.

La un avocat in Dreptul Muncii poate apela atat un angajator, cat si un angajat. Specialistul ii va oferi clientului sau cele mai bune indrumari juridice, va apela la metode de conciliere si va urma toate caile legale pentru ca drepturile sa-i fie respectate.

Dreptul Penal

Fiecare persoana are dreptul la aparare atunci cand este acuzata de o fapta penala. Intr-un astfel de caz, contactarea unui cabinet avocat Iasi cu experienta in Dreptul Penal este cruciala, deoarece consecintele pot fi grave. Un profesionist isi va asista clientul, va elabora cea mai buna strategie pentru cazul sau si il va reprezenta in fata instantelor de judecata.

Avocatul va strange probe pentru aparare, va redacta cereri de revocare a masurilor preventive si va inainta, daca este cazul, plangeri penale. El se va implica la maximum in cazul clientului sau si va face tot posibilul ca rezultatul sa fie cat mai bun cu putinta.

Acestea sunt principalele servicii oferite de catre un cabinet de avocat din Iasi, precum Duhnea Dana Elena. Atunci cand situatia o cere, nu ezita sa apelezi la sprijinul unui profesionist!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.