În această perioadă reţelele de socializare precum Instagram şi Pinterest sunt pline de camere reci. În trend sunt modelele nordice cenuşii şi culorile pastelate, în timp ce, de cele mai multe ori, copiii preferă culorile vii şi îndrăzneţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alege originalitatea, astfel încât camera să reflecte pasiunile copiilor, înconjoară-l cu ce ii place.

Nu te limita şi alege în funcţie de preferinţele lor. De mare ajutor poate fi portalul Favi, unde găseşti o mulţime de magazine într-un singur loc.

Patul şi spaţiul de depozitare ca bază

Pe Favi.ro poţi alege stilul clasic. Mobilierul din lemn pentru copii este o alegere excelentă. Un pat simplu din lemn, cu o saltea bună pentru copii, şi o comodă sunt de ajuns. De restul vor avea grijă accesoriile. Spaţiul suplimentar de stocare îl formezi din poliţe deschise sau dulapuri suspendate. Poţi cumpăra cutii de depozitare sub pat, unde să păstrezi, de pildă, îmbrăcămintea de sezon. Unele paturi au spaţiu de depozitare propriu.

Exemplu: Caută un pat de dimensiuni standard. La filtrele deja alese poţi adăuga cu uşurinţă stilul sau culoarea preferată, de pildă. 

Accesorii potrivite

Câştigi mai mult cu detalii precum covoraşe, perne şi decoraţiuni. Încearcă să alegi motivul şi culoarea principală, care se va reflecta şi pe pereţi, perdele sau lenjeria de pat. 

Băieţilor le plac motivele de călătorie sau mijloacele de transport, fetelor - prinţesele şi animalele drăguţe. Alege varianta neutră, de pildă, steluţele care strălucesc în întuneric. Acelaşi motiv poate fi utilizat pentru lenjeria de pat, perne şi cort.

Pe Favi.ro, poţi cumpăra, cu siguranţă, ceva pe placul tău. Copiii tăi ce stil şi culoare preferă?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.