Franciza Nomasvello, cea mai mare retea de saloane de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale cu IPL, a inaugurat in luna decembrie cel de-al 38-lea sau centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nomasvello Cluj Sigma este situat in Sigma Shopping Center si ofera clientilor servicii premium de intretinere faciala si corporala, la un pret fix si unisex de doar 30 eur pe zona, pe sedinta. Personalul este specializat dupa un protocol de lucru international, iar echipamentele de lucru sunt proprii si de ultima generatie.

Toti clientii care au luat parte la evenimentul de inaugurare s-au bucurat de un decor de Sarbatoare si de oferte atractive, cu 50% discount la tratamentele faciale.

Specialistii Nomasvello pun la dispozitia clientilor servicii unisex de epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata, de curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, dar si tratamente facialo-corporale cu tehnologia LED. Mai mult, clujenii pot beneficia si de procedura total nedureroasa de albire dentara BIO, o inovatie a laboratoarelor No+Vello.   Aceste tratamente sunt solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele, urmele de la acnee, celulita, pielea lasata si dantura ingalbenita. Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitiva si pe piele bronzata, in conditii de maxima siguranta si eficienta.

 

Nomasvello a fost infiintat in anul 2007, in Spania si in prezent numara peste 1.200 de centre, regasite in 16 tari de pe 3 continente si mai mult de 1 milion de clienti multumiti. Brandul a intrat pe piata autohtona in anul 2010, deschizand  38 de centre de infrumuseţare in doar 7 ani.  No+Vello este prezent de 4 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

 

Nomasvello Cluj Sigma isi asteapta clientii cu campanii lunare atractive si cu abonamente personalizate, de pana la 33% discount. Cardul de fidelitate care permite efectuarea de tratamente gratuite este oferit tuturor clientilor, inca de la prima plata in centru. Mai mult, toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de Diagnoza Faciala Woodlamp.

Frumusetea se ingrijeste!Contact:

Adresa: Strada Republicii, nr 109, in incinta Sigma Shopping Center, Cluj

Telefon: 0722 177 007

Email: sigma@nomasvello.ro

Luni – Duminica: 09:00-21:00

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.