Ultima analiză OMV Data Center indică faptul că, în decursul unui an, un număr de maşini echivalent cu 80% din totalul autoturismelor înregistrate în judeţul Bihor s-au bucurat de „răsfăţ” şi au folosit serviciul de spălătorie auto din cadrul staţiilor OMV. Totodată, putem spune că cele mai curate maşini se găsesc în judeţele Satu Mare şi Cluj. În aceste zone de tranzit, dar care au şi un număr mare de rezidenţi din alte judeţe, numărul autoturismelor spălate într-un an este cu 3%, respectiv cu 0.7% mai mare decât totalul maşinilor înregistrate în cele două judeţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare zi, zeci de mii de şoferi aleg să îşi alimenteze maşina, iar cu această ocazie, o parte dintre ei profită de timpul petrecut în benzinărie pentru a-şi spăla maşinile. „Cei mai mulţi dintre şoferii români îşi calculează foarte bine rutele atunci când pleacă la drum, pentru a petrece cât mai puţin timp în trafic. Tocmai de aceea, faptul că au posibilitatea de a-şi spăla maşina în acelaşi loc în care alimentează reprezintă pentru ei un mare avantaj, întrucât presupune un drum în minus la spălătorie. De asemenea, aici au şi opţiunea de a trece maşina printr-un program de spălare rapidă, care durază doar 8 minute. 65% dintre clienţii OMV Top Wash din România au ales această variantă, ceea ce ne demonstrează că pentru ei este foarte important să se bucure de servicii de înaltă calitate, livrate rapid”, a declarat Marian Fotache, Convenience Retail Manager.

În ceea ce priveşte Capitala, numărul şoferilor care au ales unul dintre serviciile de spălare auto disponibile în saţiile OMV de aici este echivalent cu 38,5% dintre maşinile înmatriculate în acest oraş. Una dintre cele mai populare staţii din Bucureşti este cea din zona Aerogării, care pune la dispoziţia clienţilor instalaţia de spălare sub formă de tunel, ce curăţă maşina în doar patru minute. Doar aici, peste 1 milion de maşini s-au bucurat de o spălare rapidă, în cei 12 ani de la inaugurare.

Astfel de instalaţii performante există şi în oraşele Cluj şi Braşov, iar ele plasează cele trei oraşe în topul localităţilor cu cel mai mare număr de utilizatori ai serviciilor de spălătorie.

La nivel naţional, „cele mai solicitate servicii de spălătorie auto din cadrul staţiilor noastre sunt Jet Wash sau Sensation, ceea ce demonstrează că şoferii se poartă cu mare atenţie cu maşinile lor. În plus, un alt aspect important, de care mulţi şoferi ţin cont atunci când aleg locul în care îşi spală maşinile, îl reprezintă faptul că staţiile de alimentare OMV sunt singurele care colectează, curăţă şi refolosesc apa, astfel încât sunt prietenoase cu mediul înconjurător”, a adăugat Marian Fotache.

Potrivit OMV Data Center, echivalentul a 27,3% din totalul autoturismelor înregistrate în ţara noastră au ajuns în staţiile OMV în decursul unui an, pentru a beneficia de unul dintre serviciile OMV Top Wash. Totodată, 4,9% dintre şoferii din România au ales să le dea un plus de strălucire maşinilor pe care le conduc, achiziţionând serviciul de polişare cu ceară.

Judeţele în care a fost înregistrat cel mai mic procentaj al şoferilor care aleg să îşi spele maşinile în staţiile de alimentare, 10,8% potrivit OMV Data Center, sunt Călăraşi, Olt şi Botoşani.

Despre OMV Data Center

OMV Data Center este primul instrument de analiză a comportamentelor şi tendinţelor manifestate de şoferii din România, având scopul de a evidenţia şi corela factorii ce influenţează comportamentul în trafic.

Staţiile OMV

Reţeaua de staţii OMV includea, la sfârşitul lunii iunie 2017, peste 2000 de unităţi de distribuţie carburanţi, în 10 ţări.

În România, prima staţie OMV a fost deschisă în 1999, iar reţeaua OMV numără în prezent 153 de staţii. Cele 153 de staţii OMV sunt operate de OMV Petrom, parte din grupul austriac OMV. De asemenea, grupul OMV Petrom operează şi OMV din Bulgaria şi Serbia.

Staţiile OMV - We Care More oferă, pe lângă carburanţii OMV MaxxMotion care sprijină performanţa motorului, o gamă variată de servicii adiţionale: cafea şi produse de gastronomie VIVA, servicii moderne de spălare auto, plata facturilor, poliţe RCA auto, livrare flori, transfer de bani către celelalte locaţii.

OMV Aktiengesellschaft

OMV produce şi comercializează petrol şi gaze, energii inovatoare şi soluţii petrochimice de înaltă calitate - într-un mod responsabil. Cu 20.700 de angajaţi în 2017, OMV Public Company este una dintre cele mai mari companii industriale listate în Austria. În Upstream, OMV are o bază solidă în România şi Austria şi un portofoliu internaţional echilibrat, cu Marea Nordului, Orientul Mijlociu şi Africa şi Rusia ca regiuni de bază. Producţia zilnică din 2017 a fost de aproximativ 348.000 bep / zi. În Downstream, OMV operează trei rafinării cu o capacitate anuală de procesare de 17,8 milioane de tone şi mai mult de 2 000 de staţii de distribuţie în zece ţări, la sfârşitul anului 2017. OMV gestionează instalaţiile de depozitare a gazelor în Austria şi în Germania; filiala sa, Gas Connect Austria GmbH, operează o reţea de gazoducte în Austria. În 2017, volumul vânzărilor de gaz au ajuns la 113 TWh.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.