Cu siguranta a fost un moment in viata ta in care a trebuit sa dai un telefon important, sa iti suni parintii sau copiii, seful sau sotia si ai fost intampinat cu mesajul “ne pare rau, dar nu ai suficient credit pentru a apela acest numar”. Vestea creditului insuficient nu a bucurat niciodata pe nimeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dincolo de sentimentele nu tocmai placute pe care le simti la aflarea acestei informatii, urmeaza procesul de reincarcare, care si acesta poate fi destul de dificil daca nu il accesezi online. Din fericire, platforma www.re-incarcare.ro faciliteaza acest serviciu! Acum poti face o reincarcare cartela Telekom in orice moment doresti, in doar 2 minute!

Pasul 1

Serviciul online de reinnoire a creditului este gratuit si prezinta o multitudine de oferte din care tu ai posibilitatea sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Pentru a te bucura de avantajele noului mod prin care iti poti alimenta creditul, trebuie sa accesezi site-ul www.re-incarcare.ro! Chiar pe prima pagina, vei vedea imaginea ecranului unui telefon, cu un formular in interior.

In prima sectiune, trebuie sa selectezi operatorul de telefonie mobila pe care opereaza numarul de telefon pe care doresti sa il alimentezi, Telekom in acest caz. Apoi va fi necesar sa alegi pachetul de reincarcare cartela Telekom. Optiunile tale sunt: alege pachet reincarcare, incarcare directa sau Telekom Credit PIN.

In dreptul fiecarei variante, vei putea afla mai multe informatii, pentru a-ti putea face o imagine corecta despre alegerea ta. Dupa ce ti-ai ales tipul de reincarcare, este necesar sa scrii numarul de telefon mobil, adresa de email si sa bifezi “Accept termenii si conditiile”.

Pasul 2

Dupa ce ai completat aceste informatii si ai apasat butonul pentru reincarcare cartela Telekom, vei fi redirectionat catre pagina de confirmare. Vei putea vizualiza datele si detaliile comenzii tale: numarul de telefon, adresa de email, operatorul de telefonie selectat si valoarea aleasa pentru incarcare. Ulterior verificarii acestor informatii, va trebui sa apesi pe butonul verde “Plateste securizat”. 

Pagina deschisa apartine procesatorului de plati PayU, una dintre cele mai respectate si apreciate companii de acest fel. Trebuie sa stii ca operatiunea de reincarcare cartela Telekom reprezinta un serviciu sigur si de incredere. In formularul gasit pe pagina de plata, va fi necesar sa completezi datele tale de facturare si, apoi, sa selectezi modalitatea de plata. Apasand click pe butonul “pasul urmator”, vei finaliza comanda.

Doar atat?

Odata ce ai terminat plasarea comenzii si efectuarea platii, creditul va fi alocat numarului de telefon specificat. Prin urmarirea tuturor indicatiilor, totul va decurge rapid si fluent. In momentul in care procedura s-a incheiat, va aparea mesajul “Comanda finalizata! Va multumim!”.

In cazul in care intampini dificultati sau ai o nelamurire, poti contacta serviciul suport de pe site-ul www.re-incarcare.ro. Un operator te va ajuta cu informatiile de care ai nevoie in cel mai scurt timp! Intregul proces dureaza numai 2 sau 3 minute, iar tu te vei putea bucura din plin de optiunea de reincarcare cartela Telekom.

Prin urmare, nu ai niciun motiv sa nu alegi aceasta modalitate comoda, accesibila, sigura si rapida! Alimenteaza oricand ai nevoie, fara batai de cap!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.