Toamna e anotimpul noilor începuturi. Te întorci la şcoală, job sau business şi te gândeşti la o schimbare? Când vine vorba de casă, pe SensoDays găseşti tot ce îţi doreşti, aşa că intră pe site sau vino în showroom pentru a-ţi alege produsele cu ajutorul cărora îţi vei transforma total căminul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru un plus de inspiraţie, dar şi pentru a economisi timp, ţi-am pregătit mai jos un top 5 al produselor potrivite pentru un make-over” de toamnă. Unele poate erau deja pe lista ta, la altele nu te-ai fi gândit, dar un lucru e sigur: vei fi pe deplin mulţumit de rezultat!

Scaunul de birou combinaţia perfectă între funcţionalităţi, design şi confort

Pentru adulţi, adolescenţi sau copii deopotrivă, scaunele de birou de cea mai înaltă calitate sunt un must have”. Brandurile de top au revoluţionat domeniul mobilei cu scaune care oferă atât un look inedit, cât şi funcţii inovative pentru eficienţă, dar şi confort.

Tehnologia confortului se reflectă astăzi în fiecare sistem sau material integrat. Pe SensoDays vei găsi scaune de birou cu sisteme de ajustare a poziţiei scaunului doar cu ajutorul greutăţii tale, scaune din materialele uşoare, dar rezistente, care nu sunt toxice sau poluante, scaune de birou cu sistemele spătarului ajustabile în funcţie de poziţie, iar exemplele pot continua.

Veioze de iluminat pentru fiecare stil şi membru al familiei

Vor veni zile în care vei lucra până târziu, iar adolescentul tău îşi va termina proiectul de la şcoală după lăsarea serii. Pentru acele momente sau pentru atunci când îţi vei dori să citeşti o carte bună la o lumină difuză, care să nu îi deranjeze pe ceilalţi, ia în calcul veiozele de iluminat.

Pe SensoDays găseşti veioze retro, clasice, moderne sau cu un twist nonconformist, piese pe care le vei integra rapid în povestea ta.

Fiecare produs are o particularitate inedită, fie că vorbim despre jocul de lumini fascinant sau posibilitatea de a încărca veioza prin cablu USB, fie că îi admiram designul semnat de un vreun creator celebru. 

Lenjerii de pat pentru dormitorul care ar trebui şi el reconfigurat

Întors din vacanţă, pe lângă birou, regândeşte puţin şi dormitorul. Până la urmă, acolo îţi vei petrece nopţile şi clipele de relaxare, aşa că alege lenjeriile de pat propuse de SensoDays.

Ai pe website sau în showroom o mulţime de variante, de la lenjeriile de pat clasice până la cele moderne, toate din materiale de calitate înaltă, cu un design elegant şi un confort deosebit.

Nu există limitări în privinţa tiparelor, a culorilor şi a modelelor, aşa că gândeşte-te cum ai vrea să îţi transformi dormitorul anul acesta şi alege lenjeriile de pat potrivite.

Tăbliţele de scris cu accesorii: pentru elevi sau listele to do” ale părinţilor

Tot pe SensoDays ai tăbliţe de scris cu design modern 3D şi forme haioase. Sunt numai bune pentru lecţiile copiilor sau chiar pentru o mai bună organizare a părinţilor.

Fie că vrei să le foloseşti în scop educativ sau să scrii pe ele, în fiecare zi, câte un mesaj inspirational, fie că vrei să le plasezi în locuri strategice, cu activităţile de bifat”, ele sunt de mare efect.

Poţi alege formele clasice, dar poţi opta şi pentru tăbliţele de scris în formă de poşetă, pisică, măr, frunză, ceainic, puzzle, iar exemplele pot continua.

Niciun antrenament fizic fără sticlele sau termosurile Kambukka!

A trecut vacanţa şi te-ai reîntors (cel puţin teoretic) la un stil de viaţă sănătos? Te întrebi ce te va ajuta să îţi respecţi de acum antrenamentul fizic? Studiile spun că e foarte important să ai un partener de sală” care să te însoţească periodic, dar pe lângă asta ar fi mai fi un secret.

Nu uita nici de sticla sau cană termos de la Kamukka, acel mic, dar important device care te va ajuta să te hidratezi şi să te menţii în formă! Hai pe SensoDays şi alege din gama largă de forme, modele şi mărimi Kamukka.

Toamna asta se anunţă una plină de energie la SensoDays! Prezent în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs, SensoDays îţi propune şi acum produse premium pentru a-ţi face căminul, dar şi viaţa mai frumoasă şi mai interesantă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.