Therme Bucureşti, cel mai mare centru de wellness din Europa anunţă debutul ediţiei cu numărul 4 a celui mai mare festival al saunelor din lume şi unicul de acest fel din România - Sauna Fest 2022. Timp de 3 săptămâni, intre 3 si 23 octombrie, saunele tematice Therme devin scena a peste 250 de reprezentaţii spectaculoase susţinute de unii dintre cei mai buni Aufguss Masters din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce promite ediţia din acest an  

Pentru prima oară de la debutul din 2017, Sauna Fest se va întinde pe o perioadă record de 21 de zile, devenind astfel singurul festival al saunelor din lume de o asemenea magnitudine. În total, 265 de momente artistice speciale se vor regăsi în program. In total, pe perioada Festivalului, vizitatorii vor beneficia de 700 de activitati si momente incluse in tariful de acces. Tot în premieră, ediţia cu numărul 4 va reuni 45 de Aufguss Masters, campioni internaţionali din ţări precum Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Cehia, Marea Britanie, Slovacia şi România. Programul complet Sauna Fest este disponibil aici. 

Desfăşurat în perioada 3-23 octombrie, festivalul propune vizitatorilor o călătorie senzorială unică cu beneficii pentru minte şi trup, în care arta, muzica şi dansul,  uleiurile esentiale se întâlnesc în saune la peste 60 de grade Celsius. Avatar, Aladdin, Alice In Wonderland şi Bohemian Rhapsody sunt doar câteva din cele mai evocative momente Aufguss care se vor desfăşura la Sauna Fest 2022.

Multe dintre aceste spectacole în saună s-au bucurat deja de aprecierea şi recunoaşterea publicului internaţional, în cadrul Campionatului Mondial de Aufguss WM din Olanda, acolo unde România a fost reprezentată de echipa de Aufguss Therme Bucureşti, condusă de Cosmin Cîrîc (Wellness Director Therme Bucureşti).  

Aufguss: sanatate, emoţie, culoare şi spectacol la plus 60 de grade 

Cunoscute în toată lumea pentru efectele lor benefice asupra sănătăţii, precum îmbunătăţirea sistemului cardio-vascular, a capacităţii pulmonare şi a sistemului imunitar, saunele au apărut în urmă cu aproximativ 2000 de ani în Finlanda si au rămas pana in prezent un adevarat refugiu pentru relaxare, detensionare, echilibrare si rasfat. 

Ritualul Aufguss este o tehnică specială prin care un maestru wellness  foloseşte cuburi de gheaţă cu uleiuri esenţiale naturale pentru a răspândi în mod egal aburul din saună cu ajutorul unui prosop, al unui evantai sau steag. Un Auguss Show - ceea ce vizitatorii vor experimenta la Sauna Fest - este un spectacol aparte în care maeştrii se folosesc de muzică, dans şi poveşti inspiraţionale pentru a reda adevărata emoţie şi culoare a unui ritual creat pentru simţuri.

Relaxare şi wellbeing fără frontiere 

Într-o eră a în care totul se întâmplă pe repede înainte, relaxarea a devenit mai mult decât un trend, a devenit o necesitate. În acest sens, Therme Bucureşti îşi propune să le ofere vizitatorilor săi un moment de respiro, o pauza cu efect de vacanta, o ambianta exotica unica  în care aceştia să evadeze ori de câte ori simt nevoie să se deconecteze de la agitaţia din jur. Acest aspect se reflectă şi în statisticile centrului. Conform datelor din ultimele 12 luni, peste 20% dintre cei care au călcat pragul Therme sunt turişti străini pentru care distanţa nu reprezintă un impediment când vine vorba despre un loc unic in lume ce ofera sănătate, relaxare şi stare de bine la preturi accesibile si la cele mai inalte standarde de calitate. 

Despre Therme Bucureşti 

Therme Bucureşti este cel mai mare complex de wellbeing la nivel european, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală indoor de peste 34.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan imdoor. Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante vii, şi dispune de cea mai mare plantaţie de palmieri din Europa, cu peste 1.500 de exemplare. Proiectul excelează prin magnitudine şi unicitate, oferind clienţilor săi servicii şi ambianţă de lux la preţuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate şi relaxare din lume. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.