Circulaţia metroului pe linia Piaţa Iancului - Piaţa Victoriei a fost perturbată marţi dimineaţă, după ce un pasager a lesinat într-un tren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE -   Metrorex informează că marţi, in jurul orei 8.00, în trenul de metrou aflat în staţia Obor, pe sensul de mers către Gara de Nord, a fost raportată o urgenţă medicală- unei persoane i s-a făcut rău,  motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD.

Trenul este staţionat la peron până la încheierea procedurilor ce se impun în astfel de cazuri şi călătorii au fost debarcaţi.       

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară pe celălalt fir de mers, în sistem pendulă. Pasagerii din trenul oprit şi-au continuat călătoria cu un alt tren sosit la cealaltă linie.

Călătorii sunt informaţi cu privire la această situaţie prin instalaţiile de sonorizare din staţii.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit primelor informaţii, pasagerului i s-a făcut rău între staţiile Piaţa Iancului şi Bucur Obor.

Trenul în care acesta se afla a fost oprit şi evacuat la staţia Obor. Măsura a fost luată pentru ca pasagerul, care leşinase, să aibă mai mult aer, fără a fi însă mişcat înaintea sosirii medicilor.

Ulterior, a fost preluat de un echipaj SMURD.

În urma incidentului, circulaţia la metrou a fost afectată, creându-se aglomeraţie în mai multe staţii.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.