Bine ai venit la News.ro! Pentru a accesa tot conținutul publicat de către echipa editorială News.ro, scrie-ne la abonamente@news.ro.

CINE SUNTEM

News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.

News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.

News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.

CONŢINUT

Noua instituţie media va urma, prin conţinutul furnizat în timp real, principiile de bază ale unei agenţii de presă: încredere, acurateţe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

Conţinutul News.ro respectă regulile  unei agenţii de presă, dar va pune un accent mai mare pe relevanţă. De exemplu, în ştiri vom introduce elemente legate de consecinţele unei decizii/acţiuni, vom încerca să desluşim raţiunile pentru care o declaraţie are caracter special şi este relevantă într-un anumit context. News.ro va difuza cu preponderenţă ştiri, însă va aborda şi celelalte genuri jurnalistice, cum ar fi reportajul, documentarul, analiza, interviul, etc., cu scopul de a oferi o perspectivă completă asupra evenimentelor.

ECHIPA

Unul dintre principalele obiective ale News.ro a fost să avem cea mai bună echipă de jurnalişti de presă generalistă, bazată pe nucleul de bază de ziarişti cu mare experienţă care lucrează de mulţi ani împreună. Jurnaliştii sunt susţinuţi de o echipă de management, dezvoltare, marketing şi vânzări, formată din specialişti cu care au lucrat şi în trecut.

ECHIPA DE MANAGEMENT

Director Editorial – Dana Curcea

Manageri de business – Orlando Nicoară, Irinel Bucur

BUSINESS

Business-ul News.ro este cel tradiţional B2B al unei agenţii de presă - de subscripţie -, conţinutul de calitate fiind plătit de clienţi, însă există şi conţinut free B2C. Astfel, cu excepţia unui număr redus de materiale de presă de interes public, a celor create exclusiv pentru zona free si a informatiilor utilitare, articolele pot fi citite integral doar de către clienţii care se înregistrează cu user şi parolă.

Agenţia intenţionează să dezvolte şi alte produse şi servicii adresate clienţilor săi, inclusiv să organizeze evenimente în diverse domenii.

News.ro funcţionează în cadrul societăţii S.C. N.RO AGENŢIA DE ŞTIRI S.R.L., special înfiinţată în 2016 pentru a opera business-ul de agenţie.

Acţionarul societăţii este:

  • Marius Popovici - antreprenor, de 25 de ani, în domeniul proiectărilor de infrastructură

Feedback-ul clienţilor şi utilizatorilor este foarte important pentru noi şi ne ajută la îmbunătăţirea produselor şi serviciilor. Vă invităm să ne trimiteţi opinia dvs. referitoare la activitatea News.ro la news@news.ro.

PARTENERIAT

News.ro îşi propune să fie partener cu clienţii săi şi să ţină cont de cerinţele lor.

În ceea ce priveşte fotografia de presă, News.ro are un parteneriat solid cu Inquam Photos, cel mai dinamic furnizor foto. Strategia noastră a fost să oferim, chiar de la început, servicii complete de agenţie de presă. Împreună cu Inquam Photos, ilustrăm cele mai importante evenimente ale zilei, din toate domeniile, la nivel naţional, la standarde specifice agenţiei de presă.

Recomandările editorilor