Visezi la o evadare relaxantă în propria ta oază de linişte? Atunci transformarea curţii casei de vacanţă este esenţială pentru a crea un spaţiu perfect pentru odihnă şi distracţie. Fie că îţi doreşti un loc unde să te bucuri de soare, să organizezi grătare cu prietenii sau pur şi simplu să te relaxezi în mijlocul naturii, există o serie de articole must-have care te vor ajuta să îţi menţii curtea impecabilă şi să te bucuri de ea la maximum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată câteva articole de acest gen şi cum le poţi folosi:

  1. Unelte de grădinărit

O trusă de bază cu unelte de grădinărit este esenţială pentru a te descurca cu orice sarcină de întreţinere a curţii. Asigură-te că ai la îndemână o lopată, o greblă, o sapă, o furcă, un topor, o foarfecă de grădină şi o maşină de tuns gazonul. Alege unelte de calitate, rezistente şi uşor de utilizat. Poţi să creezi şi o cămară sau un spaţiu dedicat uneltelor, fiind mult mai estetic decât să fie lăsate la vedere pentru perioade mai lungi de timp.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
  1. Sistem de irigare

Un sistem de irigare automat te va ajuta să menţii grădina ta hidratată chiar şi atunci când nu eşti prezent. Alege un sistem care se potriveşte nevoilor specifice ale grădinii tale şi care este uşor de instalat şi de utilizat. Poţi opta pentru un sistem de aspersie, un sistem de picurare sau un sistem de irigare subteran. De asemenea, poţi crea un iaz pentru a folosi apa din acesta la irigare. Dacă dispui de un buget mai generos, ai opţiunea de a instala un sistem de colectare a apei de ploaie, pe care apoi o poţi converti în apă menajeră sau chiar o poţi încălzi folosind panouri solare.

  1. Produse pentru îngrijirea gazonului

Un gazon verde şi sănătos este esenţial pentru o curte impecabilă. Asigură-te că ai la îndemână îngrăşământ, seminţe de gazon, erbicide şi insecticide pentru a controla creşterea buruienilor şi a insectelor dăunătoare. O maşină de tuns gazonul îţi va fi extrem de folositoare, iar dacă petreci mult timp departe de casa de vacanţă, vei avea nevoie de una mai puternică şi capabilă să tundă iarbă înaltă sau groasă. Mai mult, poţi apela şi la o motocoasă de umăr, cum ar fi cele de pe Atomico.ro. Uneori acestea au şi lame mai puternice pentru iarbă deasă sau chiar şi capete pentru gazon sau crengi şi alte tipuri de vegetaţie.

  1. Produse pentru îngrijirea plantelor

Plantele şi florile adaugă culoare şi viaţă curţii tale. Asigură-te că ai la îndemână îngrăşământ pentru plante, fungicide şi insecticide pentru a le proteja de boli şi dăunători. De asemenea, este important să ai un sol de calitate şi să uzi plantele regulat, mai ales în perioadele secetoase. Asigură-te că ai produse suficiente, dar şi produse pe care le poţi folosi în grădină sau livadă.

  1. Mobilier de grădină

Mobilierul de grădină trebuie să fie confortabil şi rezistent la intemperii. Asigură-te că ai la îndemână mese, scaune, canapele şi hamace pentru a te putea relaxa şi bucura de aer liber. Poţi opta de asemenea pentru o umbrelă pentru a te proteja de razele soarelui. Dacă ai loc, poţi construi chiar şi un foişor, unde te vei putea relaxa ştiind că eşti ferit indiferent de vremea de afară.

În concluzie, transformând curtea casei tale de vacanţă într-un spaţiu verde şi primitor, vei crea o oază perfectă pentru odihnă şi distracţie. Cu o planificare atentă şi o investiţie în uneltele şi produsele potrivite, te vei putea bucura de frumuseţea naturii şi de momente relaxante alături de cei dragi  într-un cadru natural şi intim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.