Marcel Ciolacu a transmis, joi la evenimentul de lansare a candidaţilor PSD şi PNL la alegerile locale, pentru judeţul Timiş, că „de peste 30 de ani, Timişoara, primul oraş liber de comunism, şi Timişul, judeţul care a dat startul Mişcării pentru Libertate, au fost lipsite de proiecte majore”, însă lucrurile s-au schimbat. „Cred că Alfred Simonis la Consiliul Judeţean Timiş, alături de Nicolae Robu la Primăria Timişoarei, candidaţii PSD şi PNL, sunt cei care vor face performanţă în administraţie”, a adăugat liderul social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De peste 30 de ani, Timişoara, primul oraş liber de comunism, şi Timişul, judeţul care a dat startul Mişcării pentru Libertate, au fost lipsite de proiecte majore. Timp de 30 de ani, prea puţini din banii cetăţenilor din Timiş s-au întors aici, în investiţii care să le facă viaţa oamenilor mai bună. Această situaţie s-a schimbat acum. Pentru prima dată în istoria Timişului au venit oameni care s-au luptat pentru a aduce investiţii în judeţ. Alfred Simonis, Sorin Grindeanu, alături de toţi colegii noştri, au adus investiţii care să crească nivelul de trai al locuitorilor şi să dezvolte economia judeţului. Fie că vorbim de proiecte în sănătate sau infrastructura, fie de construirea noului stadion de fotbal, Alfred Simonis, candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a înţeles că pentru judeţul Timiş este vitală investiţia şi atragerea de fonduri europene. Şi s-au luptat pentru a aduce cât mai mulţi bani în Timiş”, a afirmat el, într-un mesaj video transmis la evenimentul de lansare a candidaţilor pentru alegeri din judeţul Timiş.

El a mai spus că aceste alegeri din 9 iune sunt despre „performanţa în administraţie şi atragerea de investiţii şi despre fonduri europene”, şi consideră că Alfred Simonis, candidatul PSD pentru CJ Timiş şi Nicolae Robu, candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Timişoara vor face performanţă în administraţie.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

„De aceea vă îndemn ca pe 9 iunie să mergeţi şi să vorbiţi cu oamenii din judeţ şi din municipiu şi să le spuneţi un lucru simplu – că aceste alegeri sunt despre performanţa în administraţie şi atragerea de investiţii şi despre fonduri europene. Cred că Alfred Simonis la Consiliul Judeţean Timiş, alături de Nicolae Robu la Primăria Timişoarei, candidaţii PSD şi PNL, sunt cei care vor face performanţă în administraţie. Dezvoltarea se face prin investiţii şi nu prin vorbe, iar faptele de până acum vorbesc de la sine. Mult succes, Freddie, mult succes domnule Robu”, a conchis Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.