Premierul Marcel Ciolacu a avut, marţi, o reacţie la declaraţiile lui George Simion privind nerecunoaşterea ţării Republica Moldova, şeful Executivului afirmând că sunt două state, România şi Republica Moldova, unde trăiesc români. Despre acuzaţiile aduse de premierul moldovean Dorin Recean liderului AUR, premierul a spus că a cerut scris şi aşteaptă aceste răspunsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am cerut scris şi le aştept. Cu domnul Recean am vorbit şi ieri, vorbim foarte des, cum este şi normal”, a spus premierul, la Parlament, despre afirmaţiile premierului Republicii Moldova, Dorin Recean, care spunea că liderul AUR George Simion face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova şi că acest lucru i l-a comunicat şi premierului.

Marcel Ciolacu a comentat şi afirmaţiile liderului Simion, care spunea că nu recunoaşte această ţară. ”Sunt două state, România şi Republica Moldova, unde trăiesc români. La fel ca în România, trăiesc români şi în Republica Moldova”, a spus Ciolacu.

Premierul Republicii Moldova Dorin Recean a declarat, într-un interviu pentru Pro Tv Chişinău, că liderul AUR George Simion face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova şi că acest lucru i l-a comunicat şi premierului Marcel Ciolacu.

Liderul AUR, George Simion, a declarat marţi, despre acuzaţiile că face parte dintr-un plan de destabilizare a Republicii Moldova, că cei de la AUR au un plan de unire, adică nu îşi doresc să mai existe Preşedinţie, Guvern, Parlament acolo, la Chişinău, ci vor să existe o singură ţară, ceea ce, ”în ochii guvernanţilor din Republica Moldova e echivalent cu o destabilizare”.

Simion a mai spus că Republica Moldova, în opinia sa, nu este o ţară ci este un stat şi că el urăşte din străfundul sufletului hotarul de la Prut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.