Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă marţi că se fac probe de presiune pe un tronson de 800 m de conductă magistrală de termoficare modernizată pe Bd. Iancu de Hunedoara, între strada Brazilia şi Pasajul Victoria, iar după finalizarea probelor, conducta nouă, preizolată şi dotată cu senzori de detecţie a avariilor va fi dată în funcţiune şi exploatare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se fac probe de presiune pe un tronson de 800 m de conductă magistrală de termoficare modernizată pe Bd. Iancu de Hunedoara, între strada Brazilia şi Pasajul Victoria. După finalizarea probelor, conducta nouă, preizolată şi dotată cu senzori de detecţie a avariilor va fi dată în funcţiune şi exploatare”, a scris primarul.

Nicuşor Dan arată că lucrările sunt executate de Compania Municipală Energetica Servicii şi fac parte din Obiectivul 4 - Magistrala II-III Grozăveşti, care are o lungime totală a conductelor de 11 kilometri. El menţionează că pe toată perioada desfăşurării lucrărilor, locuitorilor din zonă le este asigurată furnizarea energiei termice prin intermediul conductelor provizorii.

”În prezent, în Capitală sunt deschise patru mari şantiere pentru modernizarea sistemului de termoficare pe o lungime de 44 km în zone precum Pantelimon, Colentina, Piaţa Lahovary, Bd. Iancu de Hunedoara, Calea Ferentari, Şoseaua Olteniţei”, mai spune primarul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.