Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă marţi într-o postare video pe Facebook că se află în Austria, pentru a discuta cu muncitorii români despre condiţiile de lucru şi respectarea drepturilor lor. Ministrul precizează că vor urma şi alte vizite în alte ţări membre ale Uniunii Europene şi nu numai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă aflu astăzi în Austria, să discut cu cetăţeni care muncesc aici, sunt la un punct de lucru şi discut cu cetăţeni români care lucrează în domeniul forestier. Vreau să le văd la faţa locului condiţiile de trai, condiţiile de lucru, să mă asigur că îşi cunosc drepturile şi mai ales că le sunt respectate drepturile”, spune ministrul Muncii pe Facebook.

Marius Budăi arată că urmează şi alte vizite în statele membre ale UE şi nu numai, după ce a fost în Germania şi Austria, pentru a discuta cu cetăţenii români care lucrează în afara ţării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.