Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis lui Michael Roth, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe, că Germania poate conta pe România ca pilon de stabilitate în regiune. „În contextul conflictului din Ucraina, România a demonstrat suplimentar că este pregătită să gestioneze frontierele externe ale Europei şi locul ei este deja în Spaţiul Schengen”, a adăugat preşedintele social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Germania poate conta pe România ca pilon de stabilitate în regiune! În contextul conflictului din Ucraina, România a demonstrat suplimentar că este pregătită să gestioneze frontierele externe ale Europei şi locul ei este deja în Spaţiul Schengen. Sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-am transmis astăzi preşedintelui Comisiei pentru Afaceri externe din Bundestag, Michael Roth”, a scris Marcel Ciolacu, luni pe Facebook
 
El a mai spus că România îşi doreşte ca Uniunea Europeană să întărească sprijinul politic pentru Republica Moldova şi Georgia.
 
„Iar asistenţa financiară din partea UE să continue pentru ţările din prima linie!”, a adăugat Ciolacu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.