Fostul atacant Gianfranco Zola se întoarce la Chelsea ca asistent al noului antrenor principal Maurizio Sarri, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zola a evoluat aproape şapte ani la Chelsea, în între 1996 şi 2003. El a fost coechipier cu Dan Petrescu patru sezoane, până în 2000. Fostul internaţional italian a jucat 312 meciuri în campionat petnru formaţia londoneză, marcând 80 de goluri.

În perioada în care a jucat pe Stamford Bridge, Zola a câştigat cu Chelesea Cupa Cupelor, Cupa Angliei (de două ori), Cupa Ligii şi Supercupa Europei.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

După încheierea carierei de fotbalsit, Zola a antrenat echipele West Ham United, Cagliari, Al-Arabi şi Birmingham FC, fără a avea performanţe notabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.