Patronul clubului Palermo, Maurizio Zamparini, a confirmat negocierile pentru transferul atacantului George Puşcaş de la Inter Milano, însă a afirmat că internaţionalul român ar prefera să joace în prima ligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Negociem pentru Puşcaş, dar el ar prefera Serie A. Puşcaş e un jucător care costă. Costă trei milioane d eeuro, dar suntem dispuşi să plătim", a afirmat Zamparini, potrivit prei italiene.

Palermo, care a pierdut barajul de promovare în Serie A, s-a înţeles cu Inter Milano pentru transferul atacantului Geroge Puşcaş, în schimbul sumei de trei milioane de euro. Însă internaţionalul român nu mai doreşte să evolueze în Serie B.

De această situaţie ar putea profita Frosinone, nou-promovată în prima ligă italiană după un baraj cu Palermo, care de asemenea îl doreşte pe Puşcaş. Palermo speră, totuşi, să-l convingă pe Puşcaş să vină în Sicilia. 

George Puşcaş este cel mai căutat jucător român în această pauză competiţională. În afara celor două formaţii italiene, Leganes şi Valladolid din Spania, Mainz 05 din Germania şi Watford din Anglia sunt interesate de el. Dintre acestea, Real Valladolid, nou-promovată în LaLiga, este în "pole-position" pentru achiziţionarea fotbalistului.

Jucătorul român a sosit la Inter, în 2013, de la Liberty Oradea.

El a impresionat în campionatul Primavera, marcând 27 de goluri în 38 de meciuri. La seniori, internaţionalul român a marcat 22 de goluri în 71 de meciuri în Serie A şi B, dar niciuna dintre reuşitele sale nu a fost pentru Inter. Puşcaş a fost împrumutat de-a lungul timpului la Bari, Benevento şi Novara, la aceasta din urmă evoluând în partea a doua a sezonului trecut.

George Puşcaş, 22 de ani, mai are contract cu Inter până în 2020, dar gruparea milaneză doreşte să-l vândă în această vară. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.