Liverpool a acceptat să plătească suma de 13,75 de milioane de lire sterline (aproxiamtiv 15,5 milioane de euro) pentru transferul mijlocaşului elveţian Xherdan Shaqiri, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shaqiri a mai fost dorit şi de Lazio, dar jucătorul de origine albaneză, născut în Kosovo, a dorit să rămână în Anglia. Sursa citată a notat că Shaqiri va efectua, vineri, vizita medicală, înainte de a semna contractul cu echipa antrenată de Jurgen Klopp.

În vârstă de 26 de ani, Shaqiri a mai evoluat la FC Basel, Bayern Munchen şi Inter Milano. El este la Stoke City din vara anului 2015 şi mai avea doi ani de contract cu gruparea care a retrogradat în liga a doua.

Xherdan Shaqiri are 74 de prezenţe şi 21 de goluri la naţionala Elveţiei, cu care a participat la Cupa Mondială din Rusia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.