Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia poloneză Wisla Plock, cu scorul de 29-28 (14-12), în cea de-a şasea partidă din grupa D a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Dinamo au marcat Zulfici 6 goluri, Bannour 5, Kuduz 4, Şandru 3, Komogorov 3, Szasz 2, Descat 1, Alouini 1, Negru 1, Gavriloaia 1, Acatrinei 1, iar de la gazde s-au remarcat Daszek 8 şi Sulici 6. Racoţea, tot pentru Wisla, a înscris un gol.

Dinamo rămâne cu 8 puncte, la fel câte adună Wisla şi Elverum după şase etape.

Într-un alt meci din grupa D, Riihimaen Cocks – Elverum Handball, scor 25-28, iar a treia dispută va avea loc, tot sâmbătă, între Ademar Leon – Wacker Thun.

Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa D: 26-24 cu Elverum Handball, 28-31 cu Ademar Leon, 35-34 cu Wacker Thun, 32-31 cu Riihimaen Cocks şi 24-21 cu Wisla Plock.

În următoarea etapă, campioana României va juca pe teren propriu, în 8 noiembrie, cu Ademar Leon.

Potrivit regulamentului competiţiei, din grupele A şi B, superioare valoric, prima clasată se califică direct în sferturile competiţiei, iar echipele de pe locurile 2-6 ajung în optimi, unde se vor afla şi două echipe din grupele C şi D, inferioare valoric.

Şase câştigătoare din optimi se vor alătura în sferturi câştigătoarelor grupelor A şi B, pentru cele patru locuri din semifinale.

Meciurile din optimi vor avea loc între 20-21 martie 2019, cele din sferturi între 24 aprilie şi 5 mai, iar Turneul Final Four în 1-2 iunie.

În sezonul trecut, Dinamo Bucureşti nu a reuşit să treacă de faza grupelor.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este echipa Montpellier HB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.