Marketa Vondrousova, câştigătoarea trofeului la Wimbledon, a declarat la ceremonia de după finala cu Ons Jabeur că, după acest succes, îşi va mai face un tatuaj, însă de această dată se va tatua şi antrenorul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu ce se întâmplă acum, e un sentiment extraordinar. Vreau să o felicit pe Ons, e o persoană minunată şi jucătoare fantastică. Sper că va câştigat la un moment dat aici, pentru că merită. Am trecut prin atât de multe în cariera mea şi sunt atât de bucuroasă că pot fi aici cu trofeul în braţe. E o nebunie. Am făcut pariu cu antrenorul meu, a spus că în cazul în care câştig turneul îşi va face şi el un tatuaj. Cred că mergem mâine să ne tatuăm”, a afirmat Vondrousova.

De cealaltă parte, Ons Jabeur a spus că pentru ea este cea maii dureroasă înfrângere. “Cred că aceasta este cea mai dureroasă înfrângere din cariera mea. Va fi o zi grea pentru mine, dar nu voi ceda. Mă voi întoarce mai puternică. Promit că într-o zi mă voi întoarce şi voi câştiga acest turneu”, a spus Jabeur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.