Serena Williams, învinsă, cu 1-6, 0-6, de Johanna Konta, a lăudat-o pe jucătoarea britanică, despre care a spus că nu a mai văzut-o jucând atât de bine în ultimele 18 luni. În acelaşi timp, Williams nu s-a arătat îngrijorată de proporţia eşecului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit WTA Insider, aceasta a fost cea mai dură înfrângere din carieră pentru Serena Williams. Ea a mai fost învinsă de Simona Halep, cu 6-0, 6-2, în 2014, în faza grupelor, la Turneul Campioanelor, şi de Johnnette Kruger, scor 6-1, 6-1, în sferturi la Oklahoma, în 1998.

"Cred că ea a jucat bine în al doilea set. Nu am fost deloc tăioasă în primul set şi ea a devenit mai încrezătoare. Presupun că lucrurile au mers rău în ghemul secund după ce l-am câştigat pe primul - a fost singurul pe care l-am câştigat în acest meci. Iau totul pas cu pas. Cred că ea a jucat mai bine în acest meci decât a făcut-o în ultimele 18 luni, aşa că e extraordinar pentru ea. Ştiu că pot juca de un catralion de ori mai bine, dar am multe lucruri în cap. Nu am timp să fiu şocată de o înfrângere care nu s-ar fi întâmplat dacă aş fi fost la nivelul cel mai bun. Pot doar să fiu acolo şi să lupt, ceea ce am făcut. De asemenea, m-am mişcat mult mai bine, aşa că să iau partea pozitivă a lucrurilor, unde pot", a declarat Williams, potrivit site-ului WTA.

Serena Williams, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 6, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-1, 6-0, de britanica Johanna Konta, locul 48 WTA, în prima manşă a turneului de categorie Premier de la San Jose.

Fostul lider WTA s-a înclinat după un meci care a durat doar 51 de minute. Aceasta a fost prima partidă jucată de Serena Williams, după ce a disputat finala turneului de la Wimbledon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.