Manchester City a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Watford, în etapa a XXXVII-a, penultima, a campionatului englez de fotbal Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sterling '31, '40, Foden '63 şi Laporte '66 au marcat golurile. Sterling a ratat un penalti, în minutul 40.

Rezultatul nu afectează partea superioară a clasamentului, unde Manchester City este pe locul 2, cu 78 de puncte, la 15 puncte de Liverpool, care şi-a asigurat titlul de campioană şi care nu a jucat în această etapă. Chelsea este pe locul 3, cu 63 de puncte şi cu un joc mai puţin.

Însă pentru Watford, înfrângerea poate cântări în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa ocupă locul 17, ultimul care asigură menţinerea în Premier League, cu 34 de puncte, şi poate fi egalată de Aston Villa, locul 18, primul retrogradabil, dacă formaţia din Birmingham se va impune, tot marţi, pe teren propriu, în meciul cu Arsenal Londra. Această partidă va începe la 22.15.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.