Clubul SCM Zalău a transmis, duminică, un mesaj de condoleanţe după decesul tragic, la doar 56 de ani, al lui Sorin Pop, fost jucător şi antrenor al echipei de volei, iar în ultimii ani secund la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu adâncă tristeţe am aflat în această dimineaţă de trecerea în nefiinţă acum câteva ore a celui care a fost Sorin Pop, primul antrenor al echipei noastre de volei! Sub comanda lui Sorin, echipa noastră a reuşit să devină vicecampioana României, chiar în primul sezon de existenţă! Îţi mulţumim pentru ce ai făcut pentru voleiul zălăuan! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis SCM Zalău.

În vârstă de 56 de ani, Sorin Pop a jucat la formaţiile Ştiinţa Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti, dar şi Elcond Zalău, cu care a cucerit titlul naţional. Ca antrenor a fost vicecampion cu SCM Zalău, iar de mai mulţi ani activa ca antrenor secund la Explorări Baia Mare.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Decesul lui Sorin Pop ar fi survenit în urma unei lovituri puternice la cap, după o căzătură pe scări, şi nu a mai putut fi salvat la Spitalul Judeţean Baia Mare, în pofida eforturilor medicilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.