Campioana en-titre la volei masculin, Arcada Galaţi, a fost învinsă marţi, la Turneul Final Four de la Constanţa, în meciul pentru Supercupa României, de vicecampioana Dinamo Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo Bucureşti s-a impus cu scorul de 3-2, pe seturi 25-23, 23-25, 27-25, 26-28, 17-15.

Supercupa României se dispută din acest an în sistem Turneu Final Four, astfel că semifinalele au programat meciurile dintre Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti 0-3, respectiv Arcada Galaţi - SCM Craiova 3-2.

Arcada Galaţi este campioana şi câştigătoarea Cupei României, Dinamo Bucureşti este vicecampioana, SCM Craiova a ocupat locul 3 în Divizia A, iar Steaua Bucureşti este finalista Cupei şi ocupanta locului 4 în Divizia A, în stagiunea precedentă.

La Turneul Final Four de la Constanţa a fost prezent şi Giani Creţu, câştigător al Ligii Campionilor în 2022 şi declarat cel mai bun antrenor în acest an de către CEV.

Competiţia similară feminină va avea loc în 22-23 octombrie, la Mioveni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.