CSM Lugoj, câştigătoarea României şi finalista Challenge Cup în 2023, şi-a prezentat, vineri, lotul pentru acest sezon, după care a obţinut a doua victorie la turneul amical pe care-l găzduieşte, între 21-23 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul meci de vineri, vicecampioana Ungariei Swietelsky Bekescsaba a învins  CSM Corona Braşov, scor 3-2, iar de la ora 18.30 a avut loc prezentarea oficială a lotului şi echipamentului CSM Lugoj pentru sezonul 2023-2024.

Echipa gazdă a disputat apoi a doua partidă de la Cupa Lugoj, cu Spartak Subotica, scor 3-1.

Cupa Lugoj a fost deschisă, joi, de partida dintre Swietelsky Bekescsaba - Spartak Subotica, scor 2-3, iar în a doua dispută, CSM Lugoj s-a impus în faţa Corona Braşov, cu scorul de 3-1.

Sâmbătă, în ultima zi a Cupei Lugoj, vor avea loc partidele dintre Spartak Subotica - CSM Corona Braşov (ora 14.00) şi Swietelsky Bekescsaba - CSM Lugoj (16.00). Turneul se va încheia cu festivitatea de premiere.

CSM Lugoj va juca primul meci oficial în 30 septembrie, Supercupa României, cu campioana Volei Alba Blaj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.